Voltatok már ZEPTER bemutatón? Nyertetek Ti is?
Figyelt kérdés
A minap megállítottak az utcán, hogy töltsek ki valami zepteres papírt, erre ma hívnak, hogy nyertem egy 8ezer forintos nyereményt, amit át kell vennem, de hallgassak meg egy előadást.
Mik erről a tapasztalatok? Tényleg nyertem? Vagy átverés?
2010. febr. 26. 00:18
1/4 anonim válasza:
Meghallgatsz egy előadást,rettentő módon tukmálnak,szinte már nem is vagy ember ha nem úgy látod a dolgokat ahogy ők.Az ajándékot persze megkapod,sőt ha meg adsz telefonszámokat akiket hülyíthetnek mint téged akkor kapsz még plusz ajándékot is.
2/4 anonim válasza:
Igen ez igy van, vannak promocios ajandekok es szorjak oket ket kezzel, csak, hogy becsalogassak az embereket.
Persze amugy tokjo dolgokat arulnak, a Bioptron lampa is allati jo meg a legterapia is csak k draga minden.
3/4 anonim válasza:
Átverés.Engem telefonon hívtak,hogy nyertem.Állítólag egy ismerősöm nevezett be (tuti,hogy nem igaz).A lámpába amit árulnak tescos ízzó van,ezt egy rádió adásban hallottam.Na gondolhatod,milyen gyógyhatása lehet.
4/4 anonim válasza:
Igen nyertél...azaz nyerni fog tapasztalatot.
A kérdés már csak az hogy ezért mennyit fizetsz? Egy elpazarolt fél délutánt vagy 400ezer forintot (ez utóbbi nem túlzás).
Agymosás ezerrel.
Persze kapsz "8ezer" forintos promó ajndékot ami valójában jó ha 500ft ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!