Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Láttál már szerinted szebb...

Láttál már szerinted szebb házat mint a tiéd? Milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a miénk, igazából csak annak örülnék, ha nagyobb szobám lenne. Persze láttam szebbet, de nem költöznék el semmi pénzért.
2009. nov. 4. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Több szebbet látok mint csunyábbat.

Ha majd dolgozok akkor belülről újjá "varázsolom" de kívülről nagyon sok pénz lenne, meg amúgy is régi ház.

2010. jún. 14. 10:41
 13/14 anonim ***** válasza:

én is kicsi házban lakom 2 gyerekel,kellene egy nagyobb,de ez van,én imádom.én elértem igazán otthonossá varázsolni.

agyon van zsufolva,játékal kis kacatokal de tiszta ,illatos,és van benne élet.

2010. júl. 1. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy láttam már szebbet! A miénknek, ezen kívül számos előnytelen tulajdonsága is van. Például a szabák irtó sötétek. Napos időben is délután már lámpát kell kapcsolni. Ezzel szemben a fürdőszoba, wc, konyha fényárban úszik. Pont fordítva kéne lennie szerintem. Ezen kívül a szobák mind nagyon nagyok, ~20nm-esek és ven egy szintén nagy előszoba, ~18nm, amit semmire nem lehet használni, mert tele van ajtóval, radiátorral, vagy a feljáróval a felső részre. Nincs 1m szabad falfelület sem, ahová bútort, vagy valamit lehetne rakni. A nagy helységekkel ellentétben a fürdőszobánk viszont csak pár nm-es. Ez se jó szerintem...

Ezen kívül a telek irtó pici, ~400nm. A dupláját is vígan el tudnám viselni, mert így gyakorlatilag körbe a ház körül csak egy pár méteres sáv van a kerítésig, ami a miénk. Ráadásul saroktelek. Az utca elején vagyunk. Az összes szomszéd ott megy el a kerítésünk mellett. Nem lehet úgy kimenni, hogy ne kelljen valakiknek 5-10 percenként köszöngetni.

A házat még fateromét építették, kb 25 éve. Tehát egy szép vadi új, nyilván szebben néz ki.

Ezek voltak a rossz tulajdonságok, most jöjjenek a jók:

Ezt szoktam meg. Az egyetemei éveket leszámítva, gyakorlatilag születésem óta itt éltem. Ismerem a ház minden négyzetcentiméterét.

Helyileg a város lehető legjobb részén van. Kívánni se tudnék jobbat. Viszonylag csendes, kertvárosi rész, mégis több busz is 3-4 perc sétára áll meg. 20 perc alatt bent lehet lenni a belvárosban. Kocsival 10-15 alatt. Nagyon sok a zöld felület. Minden a közelben van, boltok, piac, bevásárlóközpontok, orvosi rendelő, iskolák, óvodák, stb. Ezek mind gyalogosan 10-15 perces körzetben. Nincs kisebbség jelen a környéken.

Ismerősömék most építkeztek a város legszélére. Gyakorlatilag egy kukoricaföldet minősítettek át építési telekké és oda építkeztek. A házuk nagyon jó elrendezésű, praktikus és nagyon szép új, modern minden. Nagy telek van hozzá, a kilátás pedig gyönyörű. Minden irányba jó 25km-re el lehet látni. Viszont nagyon messze van mindentől. Mindenhova kocsival kell járni.

Ettől függetlenül persze, hogy szoktam irigykedni. Ha valami közelebbi helyen lenne az a ház, az lenne a tökéletes otthon. Annál kívánni se lehetne jobbat, szebbet.

Ha felajánlanák, hogy cseréljünk házat, nem tudom, hogy döntenék. Ezen már sokszor gondolkoztam.

2010. júl. 2. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!