Láttál már szerinted szebb házat mint a tiéd? Milyen érzés volt?
Több szebbet látok mint csunyábbat.
Ha majd dolgozok akkor belülről újjá "varázsolom" de kívülről nagyon sok pénz lenne, meg amúgy is régi ház.
én is kicsi házban lakom 2 gyerekel,kellene egy nagyobb,de ez van,én imádom.én elértem igazán otthonossá varázsolni.
agyon van zsufolva,játékal kis kacatokal de tiszta ,illatos,és van benne élet.
Persze, hogy láttam már szebbet! A miénknek, ezen kívül számos előnytelen tulajdonsága is van. Például a szabák irtó sötétek. Napos időben is délután már lámpát kell kapcsolni. Ezzel szemben a fürdőszoba, wc, konyha fényárban úszik. Pont fordítva kéne lennie szerintem. Ezen kívül a szobák mind nagyon nagyok, ~20nm-esek és ven egy szintén nagy előszoba, ~18nm, amit semmire nem lehet használni, mert tele van ajtóval, radiátorral, vagy a feljáróval a felső részre. Nincs 1m szabad falfelület sem, ahová bútort, vagy valamit lehetne rakni. A nagy helységekkel ellentétben a fürdőszobánk viszont csak pár nm-es. Ez se jó szerintem...
Ezen kívül a telek irtó pici, ~400nm. A dupláját is vígan el tudnám viselni, mert így gyakorlatilag körbe a ház körül csak egy pár méteres sáv van a kerítésig, ami a miénk. Ráadásul saroktelek. Az utca elején vagyunk. Az összes szomszéd ott megy el a kerítésünk mellett. Nem lehet úgy kimenni, hogy ne kelljen valakiknek 5-10 percenként köszöngetni.
A házat még fateromét építették, kb 25 éve. Tehát egy szép vadi új, nyilván szebben néz ki.
Ezek voltak a rossz tulajdonságok, most jöjjenek a jók:
Ezt szoktam meg. Az egyetemei éveket leszámítva, gyakorlatilag születésem óta itt éltem. Ismerem a ház minden négyzetcentiméterét.
Helyileg a város lehető legjobb részén van. Kívánni se tudnék jobbat. Viszonylag csendes, kertvárosi rész, mégis több busz is 3-4 perc sétára áll meg. 20 perc alatt bent lehet lenni a belvárosban. Kocsival 10-15 alatt. Nagyon sok a zöld felület. Minden a közelben van, boltok, piac, bevásárlóközpontok, orvosi rendelő, iskolák, óvodák, stb. Ezek mind gyalogosan 10-15 perces körzetben. Nincs kisebbség jelen a környéken.
Ismerősömék most építkeztek a város legszélére. Gyakorlatilag egy kukoricaföldet minősítettek át építési telekké és oda építkeztek. A házuk nagyon jó elrendezésű, praktikus és nagyon szép új, modern minden. Nagy telek van hozzá, a kilátás pedig gyönyörű. Minden irányba jó 25km-re el lehet látni. Viszont nagyon messze van mindentől. Mindenhova kocsival kell járni.
Ettől függetlenül persze, hogy szoktam irigykedni. Ha valami közelebbi helyen lenne az a ház, az lenne a tökéletes otthon. Annál kívánni se lehetne jobbat, szebbet.
Ha felajánlanák, hogy cseréljünk házat, nem tudom, hogy döntenék. Ezen már sokszor gondolkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!