Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen érzés egy régi hatalmas...

Milyen érzés egy régi hatalmas dunyhával betakarózni?

Figyelt kérdés
Mintha egy nagy bundában lennék?
2010. ápr. 28. 20:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%
Mamámnak van ilyen.Én utálom, szerintem büdös, olyan régi szagú.Gondolom mennyi atka lehet benne.
2010. ápr. 28. 20:21
 2/22 anonim válasza:
100%
Nagyimnál mindig ilyenben alszok. Én speciel imádom, egyáltalán nincs régi szaga és nem "büdös" hiszen nagyim ttisztén tartja. Igen olyan mintha nagy bundában lennél, nem jön be a hideg és olyan meleg van alatta hogy az hihetetlen :)
2010. ápr. 28. 20:29
 3/22 anonim válasza:
tisztán*
2010. ápr. 28. 20:30
 4/22 anonim válasza:
100%

Nekem dunyhám van, imádom:D Belül egy egészen más mikroklíma van, bár tényleg kicsit büdös ha a fejedet is bedugod:P Ellenben bármilyen fűtési viszonyok között jó meleg (pl. télen véletlenül egész éjjelre nyitva hagyott ablak). No meg pihe-puha, nem nehéz mint egy bunda, el nem cserélném semmiért:)

19/L

2010. ápr. 28. 20:35
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Az én nagyimnál is ilyen van. Kiskoromban sokat aludtam nála, és olyankor azzal takaróztam én is, de valahogy sosem jött be, olyan túl nagy, nem olyan kényelmes forogni alatta, mint egy sima takaró alatt. Viszont mikor fel van jól rázva, valami hihetetlen jó érzés úgy beleugrani :D
2010. ápr. 28. 20:38
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem olyan mint egy nagy felhőben aludnál, én imádom. csak sajnos manapság alig kapni.
2010. ápr. 28. 20:42
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom.. Ha lecsúszott rólam alig tudtam visszacibálni, sehogy nem találtam a megfelelő pontot rajta stb. Viszont az tény h meleg. :D
2010. ápr. 28. 20:52
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban nekem is volt.Imádtam benne aludni télen.

Meleg, puha, imádtam belevetni magamat.

Régi szép idők....

2010. ápr. 28. 21:10
 9/22 anonim ***** válasza:
51%
Az én mamámnak is van, én azért nem szerettem mert túl nehéz és agyonnyom:D Igaz én kényes vagyok erre, takarót is csak könnyebbet és vékonyat használok ugyanebből az okból:D
2010. ápr. 28. 21:12
 10/22 anonim ***** válasza:
54%
Én 17 évig abban aludtam. Azt hittem szeretem,utána olyan allergia jött ki rajtam ,hogy taknyom nyálam folyt egyszerre reggelente,szemem bedagadt. Kidobtam a dunyhát (igaz,nagyon régi volt,és mivel toll van benne nem lehet mosni csak "porolni") utána minden panaszom megszünt.. Az első találkozásomkor a szivacsos paplannal furcsa volt,hogy nem nyomja ki a belem,annyira könnyü:D De nem olyan meleg mint az igazi,abban igazat adok. Összeségében nagyon fogja aport ,és tele van atkával, meg baromi nehéz.
2010. ápr. 28. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!