Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen érzés egy régi hatalmas...

Milyen érzés egy régi hatalmas dunyhával betakarózni?

Figyelt kérdés
Mintha egy nagy bundában lennék?
2010. ápr. 28. 20:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkorom jut eszembe, amikor a vidéki rokonoknál igazi dunyhával takaróztunk. Nagyon kellemes, pihe-puha, meleg, tényleg olyan, mint egy nagy felhő. De ha valaki sokat ficánkol (mint pl én is), könnyen letornázza a a huzat egyik végébe a pelyhet és akkor marad a csupasz, hideg huzat, lent meg a tonnányi töltelék.

Tökéletes megoldás a steppelt dunyha, abban ott marad a töltelék, ahol kell :=)

2010. ápr. 28. 21:23
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
tollas paplant is lehet mosni...de a tisztító is kitakarítja és nem lesz atkás...mondjuk én utáltam gyerekként is
2010. ápr. 28. 21:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

" Ahogy ríta valakiÉn utálom.. Ha lecsúszott rólam alig tudtam visszacibálni, sehogy nem találtam a megfelelő pontot rajta stb."

+ agyonnyom...énis rühellem

2010. ápr. 29. 12:26
 14/22 A kérdező kommentje:

Gyerekek én nagy kéjenc vagyok,szivesen kipróbálnám a melegitett vizágy+nagy dunna kombinációt!

A felhő érzés még meg lenne toldva a vizágy adta lebegő érzettel...Plusz még alulról is jönne a melegités...vau...

2010. ápr. 30. 08:56
 15/22 anonim válasza:

A minap kérdeztem rá egy komolyabb matrac/párna/paplan szaküzletben, mit kóstál egy ilyen újonan. A válasz előtt megkértek, hogy üljek le; 43 ezer.

De nem adom fel, keresek olcsóbbat, mert imádom. Amióta volt ilyenem, azóta nekem dunyha kell és kész (még nyáron is).

2013. szept. 2. 09:29
 16/22 A kérdező kommentje:

15-ös!

Csak a dunyhát szereted?Mert nagyon sokfajta pehelypaplant (meg műszáltöltetű paplanokat amik megtévesztésig pehelypaplan érzést nyújtanak-nekem ilyen van)lehet kapni,olyan melegeket is,hogy alig lehet alattuk megmaradni.

2013. szept. 7. 18:11
 17/22 anonim válasza:
Nos, igen, egy műszltöltetűt vettem is, "csak" 23 ezerért, de ettől még a dunyhavadászatot nem adtam fel, mert bármennyire is hasonló, azért mégsem ugyanaz. Idegesítő kis szösszenet a történetben, hogy pár nappal azután, hogy 23 Mátyást kiadtam a "kamupehely" paplanra, láttam egy magyar cégnél dunyhát 26-ért.
2013. szept. 9. 09:28
 18/22 A kérdező kommentje:

17-es:

a használtak olcsóbbak (pl.Apród),vagy újat szeretnél?

2013. szept. 23. 20:17
 19/22 anonim válasza:

Újban gondolkozom :)

Mondjuk, most megfenyegetett ismerős, hogy ajándéklik nekem egyet, merthogy akad...

2013. szept. 24. 09:12
 20/22 A kérdező kommentje:

Alul nem érez az ember hideget?

Mert ez csak felülről csinálja a hőszigetelést...

Én legszivesebben 2 vékonyabbat szereznék magamnak,és az egyiket magam alá tenném, a másikat pedig felülre.

2015. febr. 28. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!