Melyik karácsonyi teendőkhöz láttál már hozzá?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 14:16
1/12 anonim válasza:
Összeirtam,hogy mit kell ve^gyek a menühöz.Azonkivül semmit:)
2/12 anonim válasza:
leültem a szobában, felmértem, mennyi takarítani valóm lesz, és sóhajtottam egy nagyot.
ezen kívül kitaláltam, mi lesz a menü.
3/12 anonim válasza:
Eddig nem sokat tettem, csak gondolkodtam azon, kinek mit szeretnék majd adni, illetve ötletek után nézelődtem a neten.
4/12 anonim válasza:
Nézelődtem a neten,gondolkoztam kinek mit szeretnék adni(kevesebb sikerrel:)),meg vettem a takarító szereket és böngészem a netet a menü miatt,és saját készítésű díszeket csinálok örök gyerek maradok!Ja és díszitgetem a házunkat..
5/12 anonim válasza:
Hát....amit eddig csináltam az egyenlő a nullával:)Díszíttetem a házunkat,megvettem az ablakmosót,vanish függöny-szőnyeg tisztítót folyadékot,mosogatót,fertőtlenítőt,illatosítókat,gyertyákat stb...felmértem hol mennyit kell takarítanom,saját készítésű díszeket csinálok(örök gyerek maradok:),netet böngészem a menü miatt!És az ajándékok miatt:)
6/12 anonim válasza:
20:05-s vagyok én e szerint haladok,évek óta bejön: [link]
7/12 anonim válasza:
A nagytakarításnak álltam neki, sajnos nem sikerült befejezni, mert kisfiam nem volt túl nagy partner benne :-) Babaringatva nehéz szekrényeket lemosni. Még szerencse, hogy az ablakpucolással, függönymosással már végeztem.
8/12 anonim válasza:
Menü összeírva. Pár dologból már úgy vásároltam, hogy januárig ne kelljen, lesz még elég kiadás a frissáru. Ajándékból néhány megvan. Takarítás időpontja kitalálva. Díszek, dekorációk átnézve.
9/12 anonim válasza:
Én soha semmit nem terveztem meg karácsonyra hetekkel előtte, meg nem készültem extrán rá. sosem volt még rossz, és sosem stresszeltem. Lehet pont azért, mert nem aggódom túl?
10/12 anonim válasza:
Elkezdtem a menüsorhoz a bevásárlást.Minden megvan a kajához,már csak valakinek meg kellene főzni... :) Kitaláltam mi lesz a kaja,de ezenkívül még az ég világon semmit sem tettem...Mindent az utolsó napon vagy elötte egy nappal szoktam csinálni,hátha akkor látszik is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!