Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik karácsonyi teendőkhöz...

Melyik karácsonyi teendőkhöz láttál már hozzá?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Összeirtam,hogy mit kell ve^gyek a menühöz.Azonkivül semmit:)
2009. nov. 23. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

leültem a szobában, felmértem, mennyi takarítani valóm lesz, és sóhajtottam egy nagyot.

ezen kívül kitaláltam, mi lesz a menü.

2009. nov. 23. 16:36
 3/12 anonim válasza:
100%
Eddig nem sokat tettem, csak gondolkodtam azon, kinek mit szeretnék majd adni, illetve ötletek után nézelődtem a neten.
2009. nov. 23. 17:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Nézelődtem a neten,gondolkoztam kinek mit szeretnék adni(kevesebb sikerrel:)),meg vettem a takarító szereket és böngészem a netet a menü miatt,és saját készítésű díszeket csinálok örök gyerek maradok!Ja és díszitgetem a házunkat..
2009. nov. 23. 20:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát....amit eddig csináltam az egyenlő a nullával:)Díszíttetem a házunkat,megvettem az ablakmosót,vanish függöny-szőnyeg tisztítót folyadékot,mosogatót,fertőtlenítőt,illatosítókat,gyertyákat stb...felmértem hol mennyit kell takarítanom,saját készítésű díszeket csinálok(örök gyerek maradok:),netet böngészem a menü miatt!És az ajándékok miatt:)
2009. nov. 23. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
20:05-s vagyok én e szerint haladok,évek óta bejön: [link]
2009. nov. 23. 21:21
 7/12 anonim ***** válasza:
A nagytakarításnak álltam neki, sajnos nem sikerült befejezni, mert kisfiam nem volt túl nagy partner benne :-) Babaringatva nehéz szekrényeket lemosni. Még szerencse, hogy az ablakpucolással, függönymosással már végeztem.
2009. nov. 24. 07:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Menü összeírva. Pár dologból már úgy vásároltam, hogy januárig ne kelljen, lesz még elég kiadás a frissáru. Ajándékból néhány megvan. Takarítás időpontja kitalálva. Díszek, dekorációk átnézve.
2009. nov. 25. 18:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Én soha semmit nem terveztem meg karácsonyra hetekkel előtte, meg nem készültem extrán rá. sosem volt még rossz, és sosem stresszeltem. Lehet pont azért, mert nem aggódom túl?
2009. nov. 26. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Elkezdtem a menüsorhoz a bevásárlást.Minden megvan a kajához,már csak valakinek meg kellene főzni... :) Kitaláltam mi lesz a kaja,de ezenkívül még az ég világon semmit sem tettem...Mindent az utolsó napon vagy elötte egy nappal szoktam csinálni,hátha akkor látszik is...
2009. nov. 29. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!