Szeretnék horgolt gömböt (karácsonyi dísz) keményíteni, de nem tudom hogyan kell? Mit tegyek bele, hogy gömb alakja legyen? Mivel és hogyan keményítsem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 14:10
1/3 anonim válasza:
Lehet venni a kreatív hobby boltban pár száz forintért hungarocell golyót. Ha arra horgolod rá, s úgy keményíted ki, akkor szerintem jó lesz. Bár, nem tudom, hogy hogyan szeded le róla.
Esetleg még a lufit tudnám elképzelni, bár a horgoló tű viszonylag éles eszköz.
Vagy két fél gömböt készítesz hagyományos villanykörtén, s amikor kikeményítetted, akkor összehorgolod őket.
Inkább angyalkát horgolj, az lehet,hogy nehezebb.
Sima háztartási keményítőt használj.
Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Próbáltam már lufival, csak azzal az a baj, hogy nem olyan szép gömbalak, hanem kicsit mindegyikben van hupni.
Angyalkát azt már készítettem sokat, harangot is, azt nem nehéz kikeményíteni.
Erre a gömbre nem jövök rá sehogysem:)
2010. okt. 6. 10:13
3/3 anonim válasza:
A nagynénim húsvétkor tojásokat horgol be.Esetleg oválisra csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!