Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel tennéd ezt a szobát...

Mivel tennéd ezt a szobát otthonosabbá?

Figyelt kérdés

sajnos kicsi a szoba eléggé, ezért csak úgymond "körbefényképezni" lehet részletenként..balról jobbra haladtam és így raktam sorba a képeket ahogy a bútorok következnek..

most úgyvagyok vele, hogy kivan festve, rendberakva stb , de még kéne egy kis személyiség a szobának.

sajnos átrendezni nem lehet, minden pontosan kivan mérva, a bútorok és falak mérete nem enged meg más elrendezést..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 27. 11:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó: Szépen megcsináltad, külön grat a szőnyeghez.:)

Hát igen, így teljesen más. Így már passzol a fal, meg a bútor.

2013. jún. 30. 15:47
 22/25 A kérdező kommentje:

köszi a képet de nem értem mit kéne csinálnom..most lett kifestve a szoba nem fogom ez miatt átfesteni az biztos..mivel a festék sem volt olcsó.

elmondtam, nem a fal és bútor színére keresek tippeket hanem a díszítésre. a legyező szerintem sem passzol, ezen gondolkodtam is, ilyen tekintetben megfogadom a tanácsot.

de most legyetek őszinték, ha ti megcsinálnátok 300ből egy szobát, nem olcsó festékkel, bútorokkal, akkor biztos nem festenétek át azért mert ismeretlenek azt írják neten...

2013. jún. 30. 16:56
 23/25 anonim ***** válasza:
44%

Mi nem is vettünk volna ilyen színű bútorokat az olyan színű falhoz, pláne nem 3 kilóért. Nem tudunk tanácsot adni, már itt páran, hiszen nem passzol hozzá semmi. Régebben javasoltam,hogy legyenek fehér kiegészítőid (képkeretek, vázák, bármi), de hiába, mert üti a bútor színe.

Egyikünk sem rosszindulatból írogat neked.

2013. jún. 30. 18:58
 24/25 TappancsMancs ***** válasza:
21es Köszi
2013. júl. 2. 21:14
 25/25 anonim válasza:
én ha ilyen szobám lenne pl:.nagy mintákat festenék a falra feketével attól függ mit szeretsz ha a zenét szereted nagy hangjegyeket ha sportot egy sportoló embert ha nem érdekel ilyesmi akkor nagy inda vagy kalocsai mintát esetleg virágokat virágokat ilyesmi attól függ hány éves vagy! :)
2013. júl. 26. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!