Mivel tennéd ezt a szobát otthonosabbá?
sajnos kicsi a szoba eléggé, ezért csak úgymond "körbefényképezni" lehet részletenként..balról jobbra haladtam és így raktam sorba a képeket ahogy a bútorok következnek..
most úgyvagyok vele, hogy kivan festve, rendberakva stb , de még kéne egy kis személyiség a szobának.
sajnos átrendezni nem lehet, minden pontosan kivan mérva, a bútorok és falak mérete nem enged meg más elrendezést..
Utolsó: Szépen megcsináltad, külön grat a szőnyeghez.:)
Hát igen, így teljesen más. Így már passzol a fal, meg a bútor.
köszi a képet de nem értem mit kéne csinálnom..most lett kifestve a szoba nem fogom ez miatt átfesteni az biztos..mivel a festék sem volt olcsó.
elmondtam, nem a fal és bútor színére keresek tippeket hanem a díszítésre. a legyező szerintem sem passzol, ezen gondolkodtam is, ilyen tekintetben megfogadom a tanácsot.
de most legyetek őszinték, ha ti megcsinálnátok 300ből egy szobát, nem olcsó festékkel, bútorokkal, akkor biztos nem festenétek át azért mert ismeretlenek azt írják neten...
Mi nem is vettünk volna ilyen színű bútorokat az olyan színű falhoz, pláne nem 3 kilóért. Nem tudunk tanácsot adni, már itt páran, hiszen nem passzol hozzá semmi. Régebben javasoltam,hogy legyenek fehér kiegészítőid (képkeretek, vázák, bármi), de hiába, mert üti a bútor színe.
Egyikünk sem rosszindulatból írogat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!