Mivel tennéd ezt a szobát otthonosabbá?
sajnos kicsi a szoba eléggé, ezért csak úgymond "körbefényképezni" lehet részletenként..balról jobbra haladtam és így raktam sorba a képeket ahogy a bútorok következnek..
most úgyvagyok vele, hogy kivan festve, rendberakva stb , de még kéne egy kis személyiség a szobának.
sajnos átrendezni nem lehet, minden pontosan kivan mérva, a bútorok és falak mérete nem enged meg más elrendezést..
ez történik, mikor egyesek mennek a mániájuk után mint a vak ló, hogy neki csak rózsaszín/lila/zöld/hupikék szobája lehet. hogy a bútorok egyáltalán nem passzolnak a szín stílusához már nem lényeg, de megvan az áhított falfesték...
tudom, most vérszemmel lepontozol, de ha egy mód van rá, akkor a bútorokat cseréld le, mert ez max egy fehér vagy halvány barackszínű szobához menne. a stílusuk is olyan egyszerű, tucat.
a növény jó ötlet, életet visz minden helyiségbe.
legközelebb javaslom, h gondold át az enteriőrt, mielőtt lázas átalakításba kezdesz.
itt úgy látom mindenki csak kioktatni akar.
nem pontozok le senkit, de nem érdekel a bútor-falról a véleményetek, nekem tetszik. most vettünk 300ért bútort, nem fogom pár önjelölt lakberendező gyik es válasza miatt lecserélni őket. én csak diszítés kiegészítésre kértem tanácsokat ha erre nem tudtok tippet adni akkor ne írjatok.
köszi
erre a bútorra kiadtál 3 kilót? ok, asszem nincs több hozzáfűznivalóm...
kislány, az életben sajnos nem csak fejsimit fogsz kapni, hanem bizony kritikát is. jobb ha már most felkészülsz rá. :P
az a legyező tényleg büntet! :D
Talán csak példaképp mondjuk ilyet javasolnék a kiegészítők helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!