Mivel tehetném otthonosabbá a szobám?
A bútorok a fal az ágy a függöny minden rózsaszín! Nagyon szeretem a rózsaszín emellett a lilát de az a szobámon nem részesítem előnyben. Ti egy rózsaszín szobád mivel díszítenétek? Van művirágom vázában ,gyertyáim is vannak ,az egyik szekrényen fal 3 fali matrica,a falon zsebkendő tároló amiben zsebkendők vannak mellette egy saját kezűleg készített kép ilyet csak ceruzával rajzolva színezve .Van nagy fal matrica ami egy nagy fát ábrázol és körülötte sok sok rózsaszín virág vannak díszpárnáim .
Majd ha lesz kép kb szombaton majd ide belinkelem .
Jól nézhet ki több kép, például lépcsőzetesen felrakva, mintha lépcsőfokok lennének. Szerintem az is jó, hogy mintákat festesz (én képen olyat láttam, hogy a villanykapcsolón egy galamb sziluettje ül, de festhetsz kisebb fákat a falra, ilyesmit, de lehet, hogy ez gyerekes). Könyvespolcok, vicces könyvtámasztókkal, itt vannak képek, hogy mire gondolok:
[link] [link] Bár ezek beszerzése nyilván elég nehéz... :SS
A függönyöd is lehet mintás, az közvetlenül az ablak mellé festhetsz keretet. Lámpákkal is feldobhatod az egészet, vagy poszterekkel. A bútorok sem mindegy, milyenek, milyen színűek. Vidd bele magad, a fantáziád! :) (Amúgy nekem annnyira tetszenek ezek az ablakfülkék :D [link] ) Ha szeretsz festeni, rajzolni, a saját képeidet is kiteheted. Felrakhatsz egy tükröt a falra, kidekorálhatod (képekkel akár). A virág is jó ötlet! :) Kényelmes, mégis jópofa az ilyen babzsákfotel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!