Hogy tehetném otthonosabbá a szobámat? 14/L
Igazából elég kicsi. Bal oldalt a két szerényem van, ami szinte el foglalja a szobám rövidebb falát, azzal szemben meg az ablak van. Az egyik hosszú falnál az íróasztalom van, azzal szemben meg az ágyam.
Szeretném valahogy "otthonosabbá" tenni, hogy legyen benne egy kicsi a stílusomból, mert azon kívül, hogy a fal lila fehér és fekete színekbõl áll, szinte semmi nem mutatja a stílusomat. A falon mondjuk lóg egy-két kép, de azokat le venném, mert nem igazán tetszenek.
A parafatábla jó ötlet. Köszi. ;) A párna is tetszik, meg a poszter is. Utóbbin már gondolkoztam, csak sztem még a cellux is nyomot hagy a falon. :-[
Am nem tudtok vmi tini lakberendezős oldalt?
Csak a te kedvedért előkerestem egy korábbi kérdést. :)
A 8. válasznál találsz jó ötleteket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__3201826..
Köszi. :)
A stílusom... hát, szeretem az állatokat, szeretek olvasni, van egy-két kedvenc énekesem, kedvenc filmem az alkonyat (azért nem vagyok olyan nagy fanatikus, csak bírom azt a filmet ;) ) Kedvenc könyvem a Szent Johanna Gimi, színek közül szeretem az lilát, zöldet, a nem túl erõs pinket feketével, meg még a narancs meg a kék bizonyos árnyalatait is szeretem.
Ennyi. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!