Hogyan tehetem otthonosabbá a szobám? A szoba lilás, eléggé kicsi.
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy valami olyan kell ami könnyen megoldható, nem pl. vegyél egy új szekrényt fajta. Amit otthon magamnak össze tudok barkácsolni vagy megcsinálni.2012. jún. 12. 18:46
1/4 anonim válasza:
Ha lány vagy, üsd be a youtube keresőjébe, hogy room tour, és onnan mazsolázhatsz.
2/4 anonim válasza:
Pontosan mire gondolsz?:)
Személyes tárgyakkal otthonosabbá teheted. Például, ha vannak fotóid, amiket te készítettél vagy egyszerűen csak szívesen látnád a faladon, akkor azokból csinálhatnál egy kis üzenőfalat.
Nem tudom, hány éves vagy, meg mennyire ügyes, de akár varrhatnál párnahuzatokat is, vagy festhetsz valamit a falra, ha biztos vagy magadban.
3/4 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és köszönöm a tippeket. Jó a kézügyességem, szóval ilyen tippek még jöhetnek! :)
2012. jún. 14. 18:37
4/4 anonim válasza:
érdemes DIY ötleteket keresgetni a neten. rengeteg magyat nyelvű is van:
www.inspiraciok.hu
www.otthonkommando.blog.hu
www.sajatotthonprojekt.blog.hu
meg még rengeteg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!