Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel tennéd ezt a szobát...

Mivel tennéd ezt a szobát otthonosabbá?

Figyelt kérdés

sajnos kicsi a szoba eléggé, ezért csak úgymond "körbefényképezni" lehet részletenként..balról jobbra haladtam és így raktam sorba a képeket ahogy a bútorok következnek..

most úgyvagyok vele, hogy kivan festve, rendberakva stb , de még kéne egy kis személyiség a szobának.

sajnos átrendezni nem lehet, minden pontosan kivan mérva, a bútorok és falak mérete nem enged meg más elrendezést..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 27. 11:29
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
Szerintem így is épp elég otthonos. Egy kicsit túl nagy a rend benne, nekem ettől kicsit ridegnek tűnik, de majd nyilván kialakul később egy kis otthonos "rendetlenség".
2013. jún. 27. 11:40
 2/25 anonim ***** válasza:

Én tennék be pár virágot,egész jók a fényviszonyok,falra tartóba,az éjjeliszekrény melletti fiókos szekrényre.

Illetve képeket,fényképeket.

ahol a kozmetikai tükör van,afölött a falra keretbe egy kép jól mutatna, (keret egy ezres,képet bele A4 méretben )

2013. jún. 27. 11:46
 3/25 anonim ***** válasza:
Klassz a szobád. Ami még kicsit otthonosabbá tenné, az 1-2 cserép virág, de nem kell persze azzal sem túlzásba esni. Szerintem az pont elég lenne. Ha meg nem szereted a virágokat, akkor így jó, én már nem csicsáznék semmit, mert a sok rózsaszíntől már éppen elég "személyisége" van :-)
2013. jún. 27. 11:49
 4/25 anonim ***** válasza:
Nekem tul rozsaszin. Egy kis zoldet vagy lilat belevinnek ne legyen ilyen osszefolyos az egesz. Amugy nagyon szep a szobad :)
2013. jún. 27. 11:57
 5/25 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a tippeket és a dícséreteket :)

megpróbálkozom a tippekkel.

valószínű azért tűnik túl nagynak a rend, mert nemrég lett bepakolva , és még "friss" úgymond :)

2013. jún. 27. 12:06
 6/25 TappancsMancs ***** válasza:
Gondolom fiatal vagy ezért rózsaszínűek a falak, de ezzel a színnel nem igazán lesz otthonos. Aztán a falak túl üresnek tűnnek, oda is lehetne képeket tenni, egyet egyet, keretben. Van ahol a bútorokat összetoltad amitől zsúfolt kicsit. Ha leméred a szoba és a bútorok vízszintes padló felőli méreteit lehetne válaszolni pár további változtatásra. Középre egy nagyobb szőnyeg jobban illene, akkora ami kb kitölti a szoba közepét, de nem teljesen azért. Így az a kicsi szőnyeg teljesen "elvész". A túlzott rendet illetően egyet értek az előző hozzászólóval, nyugodtan tartsad elöl azokat a dolgokat amiket szoktál használni. Glédába állítani se kell, de halomban se álljanak, úgy valahogy használhatóan. Az asztalról levenném a papírkosarat, az lényegében egy kis szemetes ami nem az asztalra való, helyedben letenném ahol neked jó. A két hangfal se illik a polcra, mert elveszi a polc hangulatát, asztalon kellemesebben mutatna és a zsinórok se lennének pont az íróasztalod szemközti részén ahol leülsz és pont a szemed előtt vannak. Ha leteszed az íróasztalra a hangszórókat, akkor a vezetékek nem csúnyálkodnak szemközt. mert lekerülnek az asztal mögé, oda jobban illenek. A polcról, ha jól látom azok íróeszközök, azokat is letenném az asztalra, mert oda illenek és ne kelljen felfelé nyúlogatni értük. A polcra tankönyveket és egyéb könyveket, újságokat tennék, pár dísztárggyal vagy használati dolgaiddal. Az éjjeliszekrényen a lámpát közepebbre tenném, mert így nagyon be van a sarokba rakva, volna is hely hozzá.
2013. jún. 27. 12:25
 7/25 TappancsMancs ***** válasza:
A sok rózsaszínhez ha tennél még lilát és zöldet attól még túlzottabban színes lenne. Csiricsáré lenne. Inkább lágy pasztell színeket kéne ami tompítana rajta. Több erős színtől még színesebb lenne. Lágyabb halványbarnák, capccino színek, ilyesmik.
2013. jún. 27. 12:29
 8/25 TappancsMancs ***** válasza:
Meg egy kevés szép tiszta szürke is menne hozzá, olyan világosabb tiszta szürke.
2013. jún. 27. 12:32
 9/25 anonim válasza:
Egyébként megkérdezhetem, hogy ez milyen falfesték? Lehet ilyen színt előre kikeverten kapni? Vagy ti kevertétek ki? Én is pont ilyen színűre szeretném festeni a szobám, de sehol nem találok ilyen színű festéket.
2013. jún. 27. 16:05
 10/25 A kérdező kommentje:

előre kevert.

dulux nagyvilág színei : hamvas rózsa a szín neve

nagyon jó fedésű én tudom ajánlani mindenképp. nekem élénkzöld tapétára lett festve és tökéletesen lefedte 2rétegben. nem is csíkozódik, úgyhogy bár drága festék, de megéri, mert nincs vele macera

2013. jún. 27. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!