Mivel tennéd ezt a szobát otthonosabbá?
sajnos kicsi a szoba eléggé, ezért csak úgymond "körbefényképezni" lehet részletenként..balról jobbra haladtam és így raktam sorba a képeket ahogy a bútorok következnek..
most úgyvagyok vele, hogy kivan festve, rendberakva stb , de még kéne egy kis személyiség a szobának.
sajnos átrendezni nem lehet, minden pontosan kivan mérva, a bútorok és falak mérete nem enged meg más elrendezést..
Én tennék be pár virágot,egész jók a fényviszonyok,falra tartóba,az éjjeliszekrény melletti fiókos szekrényre.
Illetve képeket,fényképeket.
ahol a kozmetikai tükör van,afölött a falra keretbe egy kép jól mutatna, (keret egy ezres,képet bele A4 méretben )
köszi mindenkinek a tippeket és a dícséreteket :)
megpróbálkozom a tippekkel.
valószínű azért tűnik túl nagynak a rend, mert nemrég lett bepakolva , és még "friss" úgymond :)
előre kevert.
dulux nagyvilág színei : hamvas rózsa a szín neve
nagyon jó fedésű én tudom ajánlani mindenképp. nekem élénkzöld tapétára lett festve és tökéletesen lefedte 2rétegben. nem is csíkozódik, úgyhogy bár drága festék, de megéri, mert nincs vele macera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!