Mi értelme van a fehér fúgának a járólapok között? Úgyis piszkos lesz, és nehéz tisztán tartani.
Mert amikor elkészül húúú milyen szép meg minden, egészen egy két hónapig, amikor az ember rájön, hogy hosszú napokat fog térden csúszva kefélni, és nem a jó értelemben. Nálunk a fél lakásban fehér fuga volt, fujj de utálom. De most ravaszak voltunk, most szürke lesz:D
Amúgy sajnos nincs olyan anyag amitől nem fogná meg a kosz.
Nálunk ezért van szürkével fugázva. Sajnos a konyhába és az előtérbe rengetegszer mászkálunk, meg a vendégek is ott többnyire cipőben koszosan amit ugye nem lehet lábtörlővel 100% ig letörölni, meg amúgy is koszolódhat főleg a konyhába a fröccsenő zsiradékok miatt is részben.
Sokan az7ért csinálják mert jaj de szép napokig aztán utána jön a fejvakarás hogy nem elég megcsináltatni hanem rendben is kell tartani, mert felmosásnál nem jön ki a dzsuva. A fuga tisztítónak is úgy van értelme ha sikálja az ember, mert a fuga tisztítószer csak azt teszi lehetővé hogy könnyebben lejöjjön anélkül hogy megsérüljön. Én sem értem ezt hogy sokan miért hófehér fugával teszik rá, jó van aki azt olcsón tudja szerezni és azért, van akinek megmaradt és pont belefér, de aki pénzért veszi annak lehet annyi esze hogy olyat választ amit könnyebb tisztítani, és nem kell annyiszor a látvány miatt.
Pl. a Karcher honlapján lehet látni ilyesmiket:
Gőztisztítók: [link]
Gőzporszívók: [link]
Persze ezek nem olcsók, vannak más gyártók is, meg kézi gőztisztítók is. Vannak akik dicsérik, vannak akik szerint semmit nem érnek. Egy ismerősömnél láttam már használat közben (mellesleg krémszínű padlólap van náluk évek óta és a fuga is krémszínű...még mindig :D), nekem tetszik, mi gondolkozunk, hogy veszünk egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!