Szerintetek van valami értelme/előnye a fehér bőrnek? :'D
Figyelt kérdés
Félre ne értsetek nem sajnáltatni akarom magam nem ez a szándékom.:)
Csak szimplán annyi, hogy a fehér bőrön annyira látszanak a hibák. Lebarnulni meg nem tudok:'D
2011. febr. 19. 21:11
1/15 anonim válasza:
Milyen hibákra gondolsz?
Amúgy nekem pl. egyáltalán nem tetszik a barna bőr, de ez szubjektív dolog.
2/15 anonim válasza:
Max. annyi hogy nekem pl. sokkal jobban tetszik. A bőrhibákra meg nem a barnulás az egyetlen megoldás.
3/15 A kérdező kommentje:
Pl stria, pattanás, miteszer.
az utolsó kettő ellen lehet tenni teszek is ellene, csak azért van hogy előfordul még mindig...
2011. febr. 19. 21:17
4/15 anonim válasza:
Szebb a világos bőr. Nekem is eléggé fehér.
5/15 habibi válasza:
tudom miről beszélsz és teljesen megértelek. nekem hófehér bőröm van és ha már van egy kis mitesszer v. vmi azonnal meglátszódik és ha kinyomom akkor a pirosság csak néhány óra után múlik csak el. na meg mindenki piszkál miatta, legfőképp tesóm, pl. most is télen azt mondta, hogy nem tudja mi fehérebb a bőröm vagy a hó. Nyáron meg csak napszemüvegben néz rám, mert azt mondja, vakítok. Hiába próbálkoztam, hogy lebarnulok, nem megy, mert napozás után bepirosodik a bőröm és másnap megint fehér. Mindig ez van. De már megbékéltem vele és a legnagyobb pozitívuma, hogy : a fehér bőrűeknek elég 15 perc a napon a napi D-vitamin szükséglet fedezésére, míg mondjuk egy barna bőrűnek 1 óra is kell! Hát nem jó? én imádom ez miatt a bőröm :)
6/15 A kérdező kommentje:
Csak 15 perc - az jó :D na végre hallok egy előnyt is :)
Én is vakítok általában. Talán szoláriumban tudnék lebarnulni de nem tudom , hogy mennyire lenne egészséges elmenni.
Azon gondolkoztam még, hogy talán egy enyhén barnásabb bőrrel jobban megtudnék barátkozni magammal ,mint így hófehéren. Néha azért szeretem a fehér bőrömet, de amúgy általában nem
2011. febr. 19. 21:31
7/15 anonim válasza:
A striák nem látszanak a barna bőrön? Csak kérdezem. Pattanás, mitesszer gondjaim nekem szerencsére 15 éves korom óta nem voltak:)
8/15 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, valahol úgy olvastam, hogy a barna bőrön nem igazán látszanak meg.
2011. febr. 19. 21:45
9/15 anonim válasza:
Jaj, de nevettem ezen a kérdésen:D Én is átérzem. Ha fehér fal elé állok, szerintem a kutya nem venne észre, úgy beleolvadnék. Néha szoktam járni szoliba, és olyankor barnább vagyok, bár soha nem tudnék szép barna lenni. De olyankor már nem is látszik annyira a bőrhibám. Az arcom sokkal szebb, nem tűnök betegnek. Amikor meg nem járok szoliba, akkor egy nap legalább ketten megkérdezik, hogy rosszul vagyok-e. hát ez van:/
10/15 A kérdező kommentje:
Hát igen=S Sajnos ez van. Lehet, hogy ezért is lenne felesleges elmennem szoliba járni.
2011. febr. 19. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!