Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek van valami értelme...

Szerintetek van valami értelme/előnye a fehér bőrnek? :'D

Figyelt kérdés

Félre ne értsetek nem sajnáltatni akarom magam nem ez a szándékom.:)

Csak szimplán annyi, hogy a fehér bőrön annyira látszanak a hibák. Lebarnulni meg nem tudok:'D

2011. febr. 19. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Többféle vad hajszín áll jól.
2011. febr. 19. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is fehér bőrű vagyok, de még mennyire..:D

Előnyök:

bármilyen hajszín jól áll (kivéve a fekete, mert attól hullának nézek ki..:)

ha vérvételre mész nem kell aggódni hogy félre szúrják a vénádat, mert látszik..

Amúgy 2011ben ez lesz a szépség ideál:)

Télen amúgy annyira nem is feltűnő.. de nyáron háát..:(

2011. febr. 20. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is fehérbőrű vagyok és nincsenek pattanásaim meg mitesszereim.Viszont mindgi tiszta kék/lila a szemem alatt.:)) Sokszor olyan sz.arul nézek ki.:)) Tőlem nem kérdezik meg,hogy rosszul vagyok-e,de viszont ez a sz.ar karika elcsúfít.:((

A volt tanárnőm azt mondta mindig nekem,hogy olyan vagyok,mint egy angyal mert olyan fehér a bőröm.:D De viszont nyáron én elég erősen le tudok barnulni.:)

2011. febr. 20. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem hófehér bőröm van, főleg az arcom ilyen, és nagyon örülök neki. Szép formájú és élénk piros a szám, kék a szemem, és ezeket a fehér bőr nagyon jól kihangsúlyozza. Nekem jobban tetszik a fehér bőr.
2011. febr. 20. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:
56%

Nekem is hófehér bőröm van, és sokkal különlegesebbnek, szebbnek tartom, mint a sötétebb bőrt.

most gondolj bele, az emberiség kb 80%-nak sötétebb a bőre, a világos csak az északi népekre jellemző. És én örülök neki, és a világ minden kincséért sem mondanék le róla.

Gondolom még nagyon fiatal vagy. Nyugi, meg fogsz barátkozni vele, ha felnősz:)

Ja, és még egy pozitívum: akinek sötétebb a bőre, hamarabb és látványosabban öregszik, nézd meg akármelyik mediterrán nép asszonyait :))) A világos bőrű és hajú egynek jóval fiatalabbnak tűnnek. És hamarosan nagyon is hálás leszel érte:)))

2011. febr. 20. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!