Hogyan dobjam fel a szobámat? A 6 éves tesómmal osztom meg. A szobánkban van: 2db 2m-es fehér asztal,1 barna emeletes ágy,1 fehér óriás szekrény és a közepén barna alapon egy nagy tükör,1 barna fiókos szekrény.
Szia!! Tudom, jó későre vettem észre ezt a kérdést, de remélem, még segíthetek. Én a szobámat úgy dobtam fel, hogy kicserltem a függönyöket, szőnyegeket, ágyneműket. Jó sok párnát tettem a kanapémra, amit te is megcsinálhatsz az ágyaddal is. Csináltam jó nagy papírvirágokat, azt feltettem a függönytartóra, hogy színesebbnek hasson. Ezenkívül csináltam még kissebb papírvirágokat is, amiket összefűztem, és végigvezettem a falon. Amit még jó ötletnek tartok, hogy tegyetek ki sok képet családdal, barátokkal, mindenfélét, különböző keretekben. Akár lehet olyan is amiket ti csináltatok. Kitehettek a falra egy parafatáblát is, amibe a rajzaitokat, fotóitokat, emlékeiteket is kitűzhetitek, de nálunk pl az osztályban ez egy háló szerűséggel lett helyettesítve, amit lehet kapni papírüzletekben, arra gémkapoccsal lehet feltűzdelni különböző dolgokat.
Remélem segítettem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!