Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit tegyek, ha szeretek...

Mit tegyek, ha szeretek hangosan zenét hallgatni, de nem akarom a szomszédot zavarni vele?

Figyelt kérdés

alternatívákat keresek..ugye van az, hogy hangszigeteltté teszed a lakás falait, ez mennyire hatásos? mennyire drága?

+olyan házba költözöl aminek nincs közös fala a szomszédoddal.

milyen más alternatívák vannak?

2013. ápr. 5. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Füles. Az igazi hangszigetelés elvesz a térből, az nem annyi, hogy két centi hungarocellt felteszel és kész.

Az, hogy szerinted annyira nem hallgatod hangosan, az semmit se jelent. Múltkor mentünk le a szomszéd kölyökhöz éjjel kettőkor, hogy az elmúlt hónapokban nem szóltunk, de ez most már tényleg túlzás, hogy ötkor kelünk és akkor kettőkor még a tuc-tuctól nem lehet aludni. Jön ki az anyja, hogy hát ő a másik szobában sem hallja. (Na persze, azért ennyire hülyének ne nézzen már.) Alattam meg mozog az ágy, mert DÖNG a mély. Akkor halkabbra vette így is hallható, de rendszeres, hogy hol reggel fél hatkor, hol éjfélkor, bármikor lehet élvezni a döngést. Még én érzem kellemetlennek, hogy mászkáljak le. Nem csodálom, mikor benne van a híradóban, hogy olyan rendes ember volt, sose volt semmibaj, nem értem most miért mészárolta le a fél utcát..

2013. ápr. 10. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:

én nem éjfélkor hanem délután szoktam:D persze elhiszem, hogy zavaró, de mit tegyek?

amúgy már megoldottam, átköltöztem az "átlós" szobába, ami legmesszebb van a szomszédos faltól, szóval 3 fal véd a szomszédtól. itt jól elvagyok, viszont kisebb a szoba, de hát áldozatokat kell hozni..:D

viszont azt nem tudom, hogy pesten hogy fogok ellenni mert ott tuti ,hogy nem találok ilyen házat ahol ezt tolerálják, de ott azért biztos elfoglaltabb leszek, meg nem lesz időm ilyesmire és majd ide-oda mászkálás közben hallgatom ipodon a zenét.(vagy nem:DD)

2013. ápr. 10. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja a panelban a mély durván átmegy.
2013. ápr. 10. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kell nagy hangerő a panelban, csak jó erősen rá kell szegelni a falra, lehetőleg úgy, hogy a fűtéscsövekkel is kontaktban legyen.
2013. ápr. 10. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!