Hogy lehetne az alsó szomszédot idegesíteni?
Esetleg a levél helyett egy kis friss kenőcsös kutyaszar is megteszi a levélbedobón keresztül ha be tudod szerezni.
Amúgy este 10után csendháborítás, elvileg rá lehet hívni a rendőröket is.
Köszi a tippeket:) A vizes meg kutyasz@ros lehet azért nem jó ötlet, mert anyukájával lakik, úgyhogy biztos neki kéne feltakarítani, vele nem szeretnék kicseszni (habár kb. ő is olyan stíluső, mint a fia).. az automata meg szerintem a lakásba van, mert nálunk is van egy doboz, amit én az automatának nézek, ezért gondolom, h nekik is ott van, pedig erre már gondoltam:/ Lehet a levél marad, csak az a baj, h egyszer mikor lementem szólni (amúgy másodjára, mert összesen annyiszor voltam), utána elkedzett írogatni lakótársamnak (mert övé amúgy a lakás, nemrég költöztem ide), hogy minek mászkál le ez a "kislány" (közbe idősebb vagyok szerintem nála), meg hogy jó lenne ha leállna meg ilyesmi, miközbe lakótársamnak semmi köze nem volt ehhez, őt is idegesíti, lement már ő is többször, de semmi.
Szóval lehet h a levélre is így reagálna, hogy visszaadja, vagy elkezd írkálni:/
A rendőrre már gondoltam én is, de olyan bénán hangzik, hogy én este felhívom őket, h nem tudok tanulni, emrt alattam zenét hallgat:P És lehet mire ideérnek abbahagyja, emrt ilyen idpszakosan szokta, néha kimarad fél óra/óra, aztán megint kezdi. Akkor meg h.lyének néznének engem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!