Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehetne az alsó szomszédo...

Hogy lehetne az alsó szomszédot idegesíteni?

Figyelt kérdés
Az a nyomorék egész évben hallgatja a zenét, de holnap vizsgázom és k.vára elegem van belőle. Ha lemegyünk szólni, nem kapcsolja ki, ha lekopogunk akkor sem. Ha labdát pattogtatom akkor se. Zenét nem tudok kapcsolni.. vmi egyéb ötlet?
2012. jún. 11. 20:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
Fúrjál nagy teljesítményű fúróval:)
2012. jún. 11. 20:15
 2/12 anonim válasza:
90%
Fatalpú klumpa vagy papucs!!! Még akkor is, ha az éjszaka kellős közepén csak "kiszaladsz" pisilni... Mindig viselj fapapucsot! Tutira utálni fogja... :)))
2012. jún. 11. 20:15
 3/12 A kérdező kommentje:
sajnos nincs papucsom, de szerintem az se zavarná már fél napja esernyővel kopogok (na jó csak 1 órája), máér megtanultam egy kézzel gépelni, de nem zavarja:/
2012. jún. 11. 20:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem süket véletlenül? Vagy fejhallgatóval hallgatja a zenét és nem hallja a kopogásodat?
2012. jún. 11. 20:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs akkora szerencsém, kicsit "c" kategóriás csávó és azt hiszi ő egy rapper, képzelheted milyen zenéket hallgat, füllhallgatót nem ismeri szerintem, megakkor én nem hallanám a zenét, de tuti hifin hallgatja, mert rezeg minden a basszustól:/ De nem értem mivel lehetne rá hatni, kértük szép szóval, uténa már az ajtót se nyitotta ki, ha lekopogunk visszakopog és folytatja tovább.. és szerintem iskolba se jár, mert délelött-délután-este néha még ilyen hajnali 2-kor is hallgatja (csak akkor kicsit hallkabban):/ Az oké, hogy napközbe bemegyek mindig a könyvtárba tanulni, de nem tudok ott lenni egész nap, mert 8-ig van nyitva, meg amúgy is kajálnom kellstb, szóval muszáj itthon is lennem
2012. jún. 11. 20:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Fogj egy vödör vizet és borítsd ki az ajtaja elé úgy hogy befele menjen, aztán rúgj rá az ajtóra és tűnj el. Esetleg ha ki tudod nyitni az elosztószekrényt nemes egyszerűséggel nyomd le az áramot nála.
2012. jún. 11. 20:38
 7/12 anonim válasza:
menj ki a ház elé és dobj egy akkora követ az ablakának h betörjön.
2012. jún. 11. 20:53
 8/12 anonim válasza:
Én biztosan gépelnék neki levelet,becsúsztatnám az ajtajuk alá és becsöngetnék.Csak jó legyen az a levél...
2012. jún. 11. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Esetleg a levél helyett egy kis friss kenőcsös kutyaszar is megteszi a levélbedobón keresztül ha be tudod szerezni.

Amúgy este 10után csendháborítás, elvileg rá lehet hívni a rendőröket is.

2012. jún. 11. 20:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket:) A vizes meg kutyasz@ros lehet azért nem jó ötlet, mert anyukájával lakik, úgyhogy biztos neki kéne feltakarítani, vele nem szeretnék kicseszni (habár kb. ő is olyan stíluső, mint a fia).. az automata meg szerintem a lakásba van, mert nálunk is van egy doboz, amit én az automatának nézek, ezért gondolom, h nekik is ott van, pedig erre már gondoltam:/ Lehet a levél marad, csak az a baj, h egyszer mikor lementem szólni (amúgy másodjára, mert összesen annyiszor voltam), utána elkedzett írogatni lakótársamnak (mert övé amúgy a lakás, nemrég költöztem ide), hogy minek mászkál le ez a "kislány" (közbe idősebb vagyok szerintem nála), meg hogy jó lenne ha leállna meg ilyesmi, miközbe lakótársamnak semmi köze nem volt ehhez, őt is idegesíti, lement már ő is többször, de semmi.

Szóval lehet h a levélre is így reagálna, hogy visszaadja, vagy elkezd írkálni:/

A rendőrre már gondoltam én is, de olyan bénán hangzik, hogy én este felhívom őket, h nem tudok tanulni, emrt alattam zenét hallgat:P És lehet mire ideérnek abbahagyja, emrt ilyen idpszakosan szokta, néha kimarad fél óra/óra, aztán megint kezdi. Akkor meg h.lyének néznének engem:/

2012. jún. 11. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!