Hogy lehetne az alsó szomszédot idegesíteni?
Figyelt kérdés
Az a nyomorék egész évben hallgatja a zenét, de holnap vizsgázom és k.vára elegem van belőle. Ha lemegyünk szólni, nem kapcsolja ki, ha lekopogunk akkor sem. Ha labdát pattogtatom akkor se. Zenét nem tudok kapcsolni.. vmi egyéb ötlet?2012. jún. 11. 20:08
11/12 anonim válasza:
Nyomd ki a biztosítékot, de éjjel, hátha elkésik munkából/iskolából. :D
12/12 anonim válasza:
Nálam az étkező, ami a lakás közepén van kővel van leburkolva és 4 lábú faszékek vannak. Én azt csináltam, amikor az alattam lakók olyan hangerővel tépték esténként a pofájukat, hogy felhallatszott, hogy hajnalban az étkezőasztal körül elkezdtem a kövön szép lassan tolni körbe-körbe az egyik széket. Olyan hangja volt, mint amikor a munkások bontják az aszfaltot. Csináltam 5-10 percet, aztán kis pihenő, majd újra beindult a légkalapács. Rászántam az egész éjszakát, de eredményes volt, mert az alattam lakó onnantól kussolt és hamarosan el is költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!