Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Csinalt mar valaki francia...

Csinalt mar valaki francia agyat raklapbol? Ha igen, milyen lett?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy uj agyat, de nincs most arra penzem mert jogsira hajtok. Talaltam meg a multkorjaban ilyen raklapbol agyat. Nagyon tetszik! Konnyunek tunik, hisz csak csiszolni meg festeni no meg osszeilleszteni kell es nagyon tetszik! Matrac mar van 5.000.- ert. Es az erdekelne csinalt.e mar valaki, ha igen mennyire kenyelmes, megbizhato? Gondolom ha a teglakat elbirja akkor ket szemelyt is elbir:) koszonom a valaszokat!:)
2013. márc. 21. 23:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mar nagyon regota nyunyorgok uj agyert, de nekem most a jogsi fontosabb:) atmenetileg szerintem nagyon jo otlet!:) koszonom Mindenkinek!:) raklappal nem lesz gondunk, azt rokon tud egy csomot hozni:) nekem konyhabutorba ha nem is annyira, de siman eltudnam kepzelni h a falhoz:) talaltam kepet is nagyon pofasan nez ki:) es koszonom a kepet kuldonek, en is terveztem az egosorokat ala:) annyira tetszik, nem tudom de szerelembe estem:) koszonom megegyszer!:)
2013. márc. 22. 16:50
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

"#2: Még nem is láttad a végeredményt, hogy mondhatod rá így csuklóból hogy igénytelen? Ezzel csak azt árultad el, hogy a Te fantáziád igénytelen, mert képtelen vagy igényes kivitelezést elképzelni raklapból készült franciaágyat illetően."

Te is csak fotón láttál raklapot, ugye? Gondoltam...

2013. márc. 22. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
Csatlakozom, tényleg igénytelen. Lehet egy lakberendezési lapban jól mutat megfelelő világítás és retusa mellett de élőben.... Egy bútorasztalos
2013. márc. 22. 23:54
 14/18 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszenek a raklapos bútorok, szerintem semmi igénytelen nincs benne...ha egy sima "dikón" látszik a h...gyfolt, na az az igénytelen!!! Már bocsánat! Az én párom is BÚTORASZTALOS, imádjuk a fából készült dolgokat, az ágyunk is abból készül majd. Most egy virágtartót csináltam raklapból, lecsiszoltam, lekentem 2 réteg Boróka Vörösfenyővel, egyszerűen gyönyörű lett!!! Szerintem vágj bele nyugodtan, ha még nem tetted!
2013. júl. 23. 11:30
 15/18 anonim ***** válasza:
41%

"+ BÚTORASZTALOS, imádjuk a fából készült dolgokat, az "

Azért kíváncsi leszek, hogy mit szól amikor bejelented, hogy EUR raklapból akarsz bármilyen bútort csinálni.... Amúgy miért éppen raklap? A fészbukon láttam ezt a baromságot terjedni de nem tudom, hogy milyen indíttatásból született meg. Miért nem beton zsaluelemből? Az is van olyan ronda.

2013. júl. 23. 16:42
 16/18 anonim válasza:
Kedves Utolsó!!! Nem kell bejelentenem semmit, mert együtt döntöttük el, hogy raklapból készül majd, pontosabban MI KETTEN fogjuk csinálni! Hál'istennek nem veled kell aludnom! LED világítással nagyon szuper lesz! Vannak akiknek tetszik, vannak akiknek nem. Szerencsére nem vagyunk egyformák! Mindenki azon alszik, amin akar, te aludhatsz a földön is, azokat nem érdekli, akiknek tetszik a raklapos megoldás! Én például utálom a kovácsoltvas ágyakat, ennyi erővel az milyen már, hogy egy vasdarabon alszol??? Erről ennyit, részemről lezárva. Éljen a raklapos kreativitás!
2013. júl. 26. 13:41
 17/18 anonim válasza:
Kedves kérdező aktuális még a kérdésed? Párommal épp most tartunk a raklapágy készítés közepén. Ha gondolod megosztom veled a tapasztalatainkat.
2013. aug. 11. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találsz ötletes,szép,és olcso tippeket..)

2014. febr. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!