Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Csinalt mar valaki francia...

Csinalt mar valaki francia agyat raklapbol? Ha igen, milyen lett?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy uj agyat, de nincs most arra penzem mert jogsira hajtok. Talaltam meg a multkorjaban ilyen raklapbol agyat. Nagyon tetszik! Konnyunek tunik, hisz csak csiszolni meg festeni no meg osszeilleszteni kell es nagyon tetszik! Matrac mar van 5.000.- ert. Es az erdekelne csinalt.e mar valaki, ha igen mennyire kenyelmes, megbizhato? Gondolom ha a teglakat elbirja akkor ket szemelyt is elbir:) koszonom a valaszokat!:)
2013. márc. 21. 23:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Azt én is láttam! Nekem is nagyon tetszett. Szerintem a teherbírással nem lenne gond, de matracot ne a legolcsóbbat vegyed. Próbáld ki. Olyat vegyél amibe nem süppedsz bele nagyon, mert akkor érezni fogod a raklapot. Szerintem
2013. márc. 21. 23:43
 2/18 anonim ***** válasza:
11%
Ez nagyon...köhömmm...igénytelen.
2013. márc. 22. 04:55
 3/18 A kérdező kommentje:

Koszonom! Perszee nem akarok vekony matracot csak ismeros altal tudnek hozzajutni:) de puhat se szeretnek..nem tudok abba jol pihenni:)

Kedves masodik...!

Miert lenne igenytelen, ha valakinem tetszenek az ilyenek, kreativ, nem fel kiprobalni mast..? Nem ertem...:/ szerintem nagyon jo otlet! Akinek nem tetszik nem kell kommentalni!;)

2013. márc. 22. 06:55
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
#2: Még nem is láttad a végeredményt, hogy mondhatod rá így csuklóból hogy igénytelen? Ezzel csak azt árultad el, hogy a Te fantáziád igénytelen, mert képtelen vagy igényes kivitelezést elképzelni raklapból készült franciaágyat illetően.
2013. márc. 22. 06:55
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem jó ötlet! Ha le van csiszolva, le van felület kezelve akkor semmi igénytelenség nincs benne. Nem is értem a 2-est.
2013. márc. 22. 07:21
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
A 2. nak a válasza igénytelen és a fantáziája.Én konyhabútort gondoltam raklapból csak nem tudom milyen lenne.És az igazán szép újszerű eu raklap sem olcsó.
2013. márc. 22. 08:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Konyhabútort raklapból? Én 2 évig tanultam asztalosnak szakközépben de ezt elképzelni sem tudom. Maga a konyhabútor szerkezete sem hasonlít a raklapéhoz.
2013. márc. 22. 08:46
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Azt nem tudom mennyire kényelmes, de innen meríthetsz ötletet bőven.

[link]

2013. márc. 22. 08:54
 9/18 anonim válasza:

Nekem ezek nagyon bejönnek: [link]

[link]

Érdekes ez a raklapból bútor dolog, mert egyedül a fantáziád szabhat határt :)

2013. márc. 22. 09:27
 10/18 anonim ***** válasza:
49%

Ennek a megítélése a gyakorlatban úgy működik, hogy ha rengeteg pénzed van és bármilyet vehetnél, de raklapból csinálsz, akkor hű de kreatív vagy. Ha pénzt akarsz megtakarítani, akkor már "ó, szegény, ennyire futja neki..."

Nem saját vélemény, tapasztalat.

2013. márc. 22. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!