Tegnap vettem egy erősített bonell rugós franciaágyat, nagyon kényelmes, de olykor ha fordulunk rajtam halk kattanás hallatszik, nem mindig, de nem tudom, hogy normális e, vagy menjek vissza a kereskedőhöz?
Figyelt kérdés
Még kérdeztem is az eladótól, hogy ez ugye nem fog nyikorogni, mint pl a szüleim régi rugós fr. ágya. Erre mondta, nem, nem fog ennek a technológiának köszönhetően, ezek már sokkal jobbak és strapabíróbbak is. Nem is nyikorog "még", csak gondoltam hátha tapasztal már valaki ilyet, hogy új korában is azért olykor ad ki hangot a rugó.2013. jan. 6. 08:17
1/5 anonim válasza:
a rugós ágyaknak mindig lesz hangja (idővel egyre nagyobb) ... az újnál is előfordulhat, hogy beakad a rugó saját magába terhelésnél, és ha lefordulsz róla akkor kipattan a helyére (nem tudom másképp megfogalmazni) ... ezért nem használok már évtizedek óta rugóst
2/5 A kérdező kommentje:
Én a vastag szivacsosat gondoltam előbb, de az eladó nő azt mondta, hogy az én testsúlyomhoz(65 kg) kényelmesebb lenne ez a rugós, mert régen szivacsos kihúzható kanapém volt, de már minden reggel arra keltem, hogy sajog minden részem, ezért vettem meg ezt. Ő nekem azt mondta, hogy 5 éve forgalmazzák, de még egyszer volt probléma vele, de az is vasalati anyaghiba miatt, szóval így döntöttem végül is emellett.
2013. jan. 6. 08:38
3/5 A kérdező kommentje:
Még valaki esetleg tud ezzel kapcsolatban tapasztalatot átadni ? :)
2013. jan. 6. 13:21
4/5 anonim válasza:
Matrac van, néha kattan valóban, de csak egyet, és nem nyikorog.
Úgyhogy biztos ez a természetes. Engem nem zavar.
5/5 Ko Ma válasza:
Én 2011 óta alszom (is) egy bonell rugós Cardó franciaágyon de még hangját nem hallottam. A rugói külön külön
be vannak csomagolva vászonzsákocskákba. Ilyet vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!