Hogyan rendezzem át a szobámat, hogy?
Átszeretném rendezni úgy a szobámat, hogy legyen egy 'sminkes asztalom', amin a 'kencéim' kint vannak, és sminkelni tudok. Viszont nem tudom, hogy rendezzem át a szobámat, mert úgy érzem, hely szűkében vagyok.
Itt egy 'alaprajz' :D a szobámról:
Lényeg a lényeg, az ajtóval szemben van az ablak, és az ablak mellett az a kis kocka azt jelzi, hogy két bőrönd, és egy kis kuka van ott. Az ablak előtt egy konvektor van. Az ágyam teljesen a falnál van, de 'belelóg' az 'ablakba'. Az egyes asztal az íróasztal, ennél tanulok, a mellette lévő pedig a számítógépes asztal. A két asztalt nem tudom 'egyesíteni', mert nem akkor nem tudnék min tanulni, leckét írni (monitor, modem, nyomtató elfoglalja az asztal 3/4-ét).
Hová, hogyan tudnék beiktatni egy asztalt, lehetőleg úgy, hogy minél közelebb legyen az ablakhoz (természetes fény)?
19l
Igy eleg nehez segiteni.
Ha a szamitogep helyett lenne egy laptopod, akkor nem kellene neki asztal, mar csak a nyomtatonak kell masik hely.
Az agyadat elforditani a szamitogepasztal helyere es az agyad helyere pedig kerulhetne a sminkasztal az ablak melle. A rajz alapjan eleg tagas szoba de gyanitom h. nem meretaranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!