Hogy rendezzem be a szobámat? Ha így csinálnám szerintetek jó lenne?
Most ilyen a szobám:
Ha így rendezném át, szerintetek jó lenne?:
Nem, tudom, valamiért ódzkodom tőle, hogy így rendezzem át, de viszont szeretném, hogy nagybb helyem legyen mindenre (pl. táncolni, zenélni, festeni, rajzolni, barkácsolni... stb.) Ha van esetleg valamilyen más ötletetek, írjátok le légyszi! A szoba teljesen kocka. Az ablak és a szekrénysor fala kávé, az ajtóé, és a vele szemben lévőé és a olafon zöld színű. Új bútor kizárva. Az ágy nem összecsukható. A szekrénysor is kékes-zöldes, ezért nem nagyon akarom a zöld falhoz tenni. Arra gondoltam, hogy a földre majd nagy és kisebb párnákat dobálok, meg az ágyat megcsinálom párnákkal úgy, mintha kanapé lenne. Ja és még annyi, hogy padlószőnyeg van letéve, sajnos nem laminált padló... Az ötleteket nagyon várom! Ha esetleg a linket nem írja ki, akkor elküldöm mégegyszer, vagy pedig privátba. :) A válaszokat előre is köszi!
Szerintem a mostani elrendezés jobb. Ha az íróasztalra nyílik az ajtó, akkor nem tudsz normálisan ülni előtte, mert nekedmegy, ahányszor kinyílik.
Az ágyból is kényelmesebb úgy tévézni, ha ott marad, ahol van, de az még nem is lenne vészes. Csak szerintem praktikusabb a mostani elrendezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!