Hogyan rendezzem be a szobámat, ami lepukkant előző birtokosa miatt?
Figyelt kérdés
Kaptam egy saját szobát, de fogalmam sincs, hogyan rendezzem be, milyen legyen a szőnyeg, tapéta, stb. Két ablakom van, ugyanazon az oldalon. 16/l2012. aug. 24. 16:47
1/3 anonim válasza:
Mekkora? Átfestitek az egészet és minden bútor + kiegészítő is új lesz, vagy valamihez kell igazodni? Parkettás? Milyen színeket szeretsz? Milyen stílust? Valamilyen támpontot azért adhatsz :-)
2/3 A kérdező kommentje:
bocsi, de lemérni lusta vagyok. Lila a kedvenc színem, stílusom egy picit diszkós, de a modern dologkat szeretem. Festés, berendezés egyaránt lesz. Alapból parkettás a szoba.
2012. aug. 24. 20:06
3/3 anonim válasza:
Akkor mutatok pár linket, hátha merítesz ötletet:
Egyébként a ráfordított összegtől, szoba méretétől és alakjától is függ, de felsorolom a bútorokat, amiket javaslok (lesz benne nyilván triviális is :-) : francia ágy, éjjeli szekrény, éjjeli lámpa, szekrénysor, íróasztal, szék, fésülködő asztal / állótükör, képek a falon, könyvespolc, szép csillár, redőny/reluxa/sötétítő függöny, függöny, vastagabb, hosszú szőrű szőnyeg, szobanövény + kiegészítők, díszek. Ha a lilát szereted, akkor azt jól lehet kombinálni fehérrel, tört fehérrel, rózsaszínnel, narancssárgával, zölddel. Szerintem legalább egy másik szín domináljon még a lilán kívül. Esetleg a falmatrica is jól mutathat. Remélem sikerült segítenem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!