Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gardróbszoba előnye és hátránya?

Gardróbszoba előnye és hátránya?

Figyelt kérdés

Mekkora egy ideális gardróbszoba mérete? (nem valami hatalmasra gondolok,mi a minimális méret?)

Kialakítási tippek,ötletek? Mivel válasszam el a hálószobától ajtóval vagy függönnyel stb..??

2013. jan. 4. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

szia!

Nekünk az emeleten van, egy kb. 6 négyzetméteres gardróbszobánk, szüleimmel élek (vagyis most nagyrészt egyedül, mert külföldre mentek, havonta egy hetet vannak itt), amíg itt laktak, szerintem teljesen jó volt, anyu rendezte, mióta egyedül vagyok eléggé nagy lett az összevisszaság :D de ez az én hanyagságom, és lustaságom, lusta vagyok felvinni a tiszta ruhát, amikor úgyis most lent lakom :D ha meg keresek valamit,akkor meg mindent szétdobálok :D

2013. jan. 4. 18:04
 2/4 Saintmichel válasza:
79%
Régi vágyam nekem is. Az enyém 2mx2,5m, ajtóval. Ha egyszer megépítem..
2013. jan. 4. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk a hálószoba falával egyforma hosszú. Végig csináltattunk hosszában egy rudat az akasztós résznek. Föléje pedig polcokat a pulóvereknek stb. ruháknak.

A szoba hosszában vastag függönnyel választottuk le.

2013. jan. 4. 22:15
 4/4 anonim válasza:
Nekünk a nappaliból nyílik a gardróbszobánk, kb. 6-7 négyzetméter. 3 db. Mobilszekrény található benne, amiket a jyskben vettünk, plusz 2 akasztós rúd. Előbbiekből kettőben a párom dolgozós ruháit tartjuk, egyben pedig mindenfélét. A rudakra vettem felakasztható tárolókat (ikea), itt vannak a törcsik ès a konyharuhák, plusz sapik/sálak. A maradék helyen a rudakon a kabátok vannak most. Plusz van még egy szekrény, itt vannak pl. bontatlan wc-papir, szilvia, zsepi, minden, amit mèg nem használunk. Ezen kívül nagy papírdobozok is vannak még itt, amelyekben a nem használt ruháim vannak (jelenleg nyàri), + cipősdobozok cipőkkel. Nekünk így megvolt az egész berendezése kb. 20-25 ezer Ft.-ból, ès imádom, mert a hálóban a szekrényben minden átlátható, nincs zsúfoltság érzésem. Ja, és itt is teregetek ki, vasalok :)
2013. jan. 4. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!