Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Galéria előnye, hátránya?

Galéria előnye, hátránya?

Figyelt kérdés
ha úgyis nagy a belmagasság, akkor inkább galéria, vagy inkább nem, stb-stb, sok galériapárti és ellenessel is beszéltem, nade szerintem jobban megéri ugyanannyiért lakást galériával megvenni, ha ugyanaz az alapnégyzetméter
2011. jan. 31. 14:56
 1/3 komasa ***** válasza:
A galériás jobb. Galériával nagyobb a lakásod hasznos alapterülete.
2011. jan. 31. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha kicsi a lakás, de nagy a belmagasság, ott megéri galériát építeni, mert azzal nagyobb lesz a lakásod...

Azért is megéri a galéria, mert a kisebb alapterületű lakásra kevesebbet kell közös költséget/lakbért fizetni, mégis nagyobb lakóterületed van!

Ami a hátránya : nem kellemes a lakáson belül lépcsőzni, gyakran a galéria lépcsője elég meredek...

Nyáron kényelmetlen, hogy a galérián hőség van (meleg levegő felfelé száll), de ez ventillátorral enyhíthető...

Télen kifejezetten előnyös, hogy ott fenn van melegebb!

De hát "valamit valamiért"...

2011. jan. 31. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon galériaellenes vagyok. Vagy legalábbis ne az ágy legyen fenn. ugyanis egyik reggel félálomban megcsúsztam a lépcsőn és elég nagyot estem. Tehát a lakásomból száműzve van minden galéria és lépcső, mert nem szeretném összetörni magam. Maximum azt tudom elfogadni, ha mondjuk a galérián van a tároló.

A másik, hogy a galériának megvan az a nagy hátránya, hogy igencsak összenyomja a teret. Minden galéria, amit eddig láttam, olyan hogy max. kb 2 méter magasan van, tehát alatta egy kis lyuk van. Nem szép.

Persze te döntöd el, mi a praktikusabb számodra, de szerintem nem éri meg. Okos berendezéssel, megfelelő bútorokkal galéria nélkül is el lehet ugyanazt érni.

2011. jan. 31. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!