Galéria előnye, hátránya?
Ha kicsi a lakás, de nagy a belmagasság, ott megéri galériát építeni, mert azzal nagyobb lesz a lakásod...
Azért is megéri a galéria, mert a kisebb alapterületű lakásra kevesebbet kell közös költséget/lakbért fizetni, mégis nagyobb lakóterületed van!
Ami a hátránya : nem kellemes a lakáson belül lépcsőzni, gyakran a galéria lépcsője elég meredek...
Nyáron kényelmetlen, hogy a galérián hőség van (meleg levegő felfelé száll), de ez ventillátorral enyhíthető...
Télen kifejezetten előnyös, hogy ott fenn van melegebb!
De hát "valamit valamiért"...
Én nagyon galériaellenes vagyok. Vagy legalábbis ne az ágy legyen fenn. ugyanis egyik reggel félálomban megcsúsztam a lépcsőn és elég nagyot estem. Tehát a lakásomból száműzve van minden galéria és lépcső, mert nem szeretném összetörni magam. Maximum azt tudom elfogadni, ha mondjuk a galérián van a tároló.
A másik, hogy a galériának megvan az a nagy hátránya, hogy igencsak összenyomja a teret. Minden galéria, amit eddig láttam, olyan hogy max. kb 2 méter magasan van, tehát alatta egy kis lyuk van. Nem szép.
Persze te döntöd el, mi a praktikusabb számodra, de szerintem nem éri meg. Okos berendezéssel, megfelelő bútorokkal galéria nélkül is el lehet ugyanazt érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!