Mosogatógépet szeretnénk venni, nekem a beépíthető szimpatikusabb, van hátránya a szabadonállóval szemben?
Figyelt kérdés
Jobban tetszene ha a bútorlap látszana és nem a gép,de tartok attól,hogy mivel a gombsor szinte a párában van nem megy e hamarabb tönkre.Maga a gép rögzítve van a bútorhoz vagy ugyanúgy áll csak a front van rögzítve az elejére?Szerintetek milyet vegyünk?2012. dec. 17. 09:55
1/6 anonim válasza:
rögzítve van a bútorhoz oldalt, és felül a munkalaphoz (alulról persze)
elvileg a földön áll(!) a beépített bútorban, és a lábain állítva kell pontosan belőni a magasságát, tehát kérdés, hogy ahová szánod ott nincs-e a szekrénynek alja (mintegy polc), vagyis beépíthető-e egyáltalán
a párának ebből a szempontból nincs jelentősége
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Bútort is most fogok csináltatni,akkor gondolom előtte mondanom kell,hogy beépíthető lesz a gép,és akkor aszerint kell megcsinálniuk.Nem tudom eldönteni,hogy beépíthető legyen e vagy sem.
2012. dec. 17. 10:44
3/6 anonim válasza:
beépíthető legyen ... semmi hátránya nincs (szerintem csak előny, hogy bent a sorban a bútorral azonos burkolattal)
4/6 A kérdező kommentje:
Az tart vissza a szabadonállótól,hogy kicsi a konyhám és eszerint menne:tűzhely-szekrény-mosogatógép-szekrény-hűtő.
Kicsit bénának tűnik.Szóval akkor nincs hátránya a beépíthetősnek.
2012. dec. 17. 11:16
5/6 anonim válasza:
Beépíthető esztétikailag szebb, és igen, szólni kell aki a szekrényt csinálja, h mosogatógépnek is kell egy hely, vagy beépíthetőnek vagy szabadonállónak.
6/6 anonim válasza:
Ja, és nem megy tönkre a gombsor, több mint 2 éve van, és tökéletesen működik. Azért az eszembe jutott, h olvastam vhol, h van aki mosogatás után résnyire nyitva hagyja az ajtót, h gyorsabban kihűljenek az edények. Na, ezt semmmiképp nem szabad, ugyanis a gőzt ereszti kifelé. Lehűl az a gép annyira egy negyed óra múlva is, h ki lehet szedni az edényeket belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!