Üvegajtóra, üvegasztalra tesztek védőfóliát ha kisgyerek van a családban?
Olyanra gondolok,ami összetartja az üveget, ha esetleg beleütnének, belerúgnának véletlen és összetörne - így nem vág, nem annyira balesetveszélyes.
Használtok ilyen fóliát?
Köszi ha válaszolsz!
Köszi!
Meg tudnád mondani, hogy kivel csináltattad? És mennyibe került?
Nekünk az Obi-ban ajánlottak, "egyszerű" átlátszó öntapadós fóliát! De nem tudom, fel tudnánk-e egyáltalán tenni úgy,hgy azért ne is legyen csúnya pl. az üvegasztalon...
Köszönöm ha még írtok!
a miénk nem a legolcsóbb volt ,de fel is tették szakszerűen, az üvegalsztal aljára tetettük, mert sokszor mászkálnak az asztal alatt, sokat koppan a buksijuk. Víztiszta, én még akkor sem látom, hogy melyik oldalon van, ha szétszedem az üveglapokat nagytakarításkor.
Tőlük rendeltem: [link]
csodálkoztak, hogy miért az asztal aljára kérem, a tetejére szokták, hogy védjék az asztalt, de a fiam egyből bebújt és megmutatta, hogy hogyan is verheti be a fejét, már nem is volt több kérdésük. Vicces szitu volt.
Én az üvegajtóra tettem anno...nekem"egyszerű"volt,mert a nyomdában filmolux-szal (is)dolgozunk.
Ha van a közelben nyomda,nyomdai ellátó,dekoros,szita,vagy filmnyomó-menj be,kérj átlátszó öntapadót. Tapétaboltokban,művészellátóban is szokott lenni.
Én tettem mindkét oldalra,igaz,nem volt a legszebb,hisz "rapcsos" volt az üveg egyik fele.
Végső esetben a színes/nem átlátszó öntapi is jó,1~2 év múlva leszeheted.
Köszönöm szépen a válaszokat, és a linket id!
Ezek szerint viszont az egyszerűbb is jó lehet, amit nekünk ajánlottak az obi-ban? Gondolom az olyan v. hasonló lehet,mint amit egy tapétaboltban vehetünk!
Annak kb. 1000.- Ft/m az ára.
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!