Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 12 nm-es szobában elfér két...

12 nm-es szobában elfér két kisgyerek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 20:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
55%
emeletes ággyal míg kicsik igen, de hamar kinövik.
2012. aug. 3. 20:30
 2/25 anonim ***** válasza:
55%
OTÉK szerint igen.
2012. aug. 3. 20:30
 3/25 A kérdező kommentje:
OK. Szóval eddig a válasz igen. :) Most készülünk lakást vásárolni, a pénztárcánk elég vékony... 49 nm-esre futja, 12 a gyerekszoba. A babánk most egyéves, de mire óvodába megy, szeretnénk neki kistesót. Viszont nyilván nem akarunk költözni még egyszer 2 év múlva... Meddig lehet ott elférni? 4-5 éves korukig?
2012. aug. 3. 20:33
 4/25 anonim ***** válasza:

most két szobás a lakás?

Ha az egyik 12nm a másik mekkora?

2012. aug. 3. 20:41
 5/25 anonim ***** válasza:
42%
48nm a panel lakás ahol én felnőttem, két szobás, bátyámmal mien volt a kisebbik szoba (12-14nm lehet kb) simán elfér benne 2 ágy, 2 kétajtósszekrény egy íróasztal, egy számítógép asztal és egy egyajtosnak megfelelő könyves polc... 14 évesen anyámék összevesztek, utána anyum is itt aludt velünk a szobában (matracon) simán elférnek akár 20 éves korukig is, csak mikor kezdődik a barátnőzés pasizás vannak kellemetlenségek (főleg ha nem megoldható az ott aalvás a másiknál)
2012. aug. 3. 20:41
 6/25 A kérdező kommentje:
12 nm a kisszoba, 18 a nagy.
2012. aug. 3. 20:45
 7/25 anonim ***** válasza:
19%

akkor miért nem a két gyerek lesz a 18nm szobában?Jah mert ott már kényelmesebben is elférnének és ti nem vagytok hajlandóak a nagyot adni, mert a tietek a ház

Nagyon sok szülő így gondolkodik, mivel övék a ház ezért nekik jár a nagyobb szoba a gyerekeket meg bezsúfolják a kis lyukba.

Ha a gyerekek érdekeit néznétek akkor a nagy szobát kapnák meg ahol kényelmesebben tudnának játszani, nektek meg úgyis csak alvásra kell a szoba.

De végül is ki hogy van ezzel. Én úgy vagyok vele, hogy ahány gyerek annyi szoba, mivel három szobás a házunk ezért két gyerekünk lesz, nem vagyok híve annak, hogy 1-2-3 gyereket berakok egy szobába, mert még kicsik elvannak de miánt nőnek és jönnek a barát barátnők úgy fogják egymást zavarni.

2012. aug. 3. 20:51
 8/25 A kérdező kommentje:
Kedves 20:51es, kikérem magamnak a hangnemet! Jelenleg egy 48 nm-es lakásban élünk, amikor vártuk a babát, feláldoztuk a hálószobánkat és kiköltöztünk a nappaliba, hogy neki legyen külön szobája, amit gyönyörűen be is rendeztünk. Más kérdés, hogy csak aludni van benne. :) Ez szintén kb. 12 nm-es. A nagyobbik szobában van a franciaágy, a szoptatós fotel és a járóka meg a szekrénysor és kb. lépni nem tudunk. Többek között ezért is a költözés, de ezt nem részletezném. Sajnos nagyobb lakásra nem telik. Szeretnénk az új lakásban úgy megoldani, hogy veszünk egy kanapét és azt huzigáljuk minden este, szóval végre lehetne egy nappalink is, ahová le tudnánk ültetni a vendégeket, rokonokat, mert a franciaágy szélére nyilván nem lehet. Tervezünk még egy gyermeket, de ahogy fentebb is írtam, kb. 2 év múlva szeretnénk, ha megszületne. Elképzelhető, hogy akkor majd szobát cserélünk.
2012. aug. 3. 20:57
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen jó egy 12 nm-es szoba két gyereknek. Amíg kicsi úgyis ott vannak ahol ti. Amikor meg nagyobbak, akkor meg nem számít mekkora a szoba, hiszen vagy suliban vannak, vagy otthon tanulnak számítógépeznek, olvasnak..stb..Tehát minél nagyobbak, annál kisebb a helyigényük. Szerintem logikus, hogy a szülők a nagyobba, gyerekek a kisebbe. Igazad van, ha vendégek jönnek, akkor úgyis a felnőtt szobába mennek, nem a gyerekbe. Hétköznap is közös tévézés, társasozás vagy a szülők szobájában vagy a konyhában, étkezőben van. Nem feltétlenül szükséges külön szoba elfér két gyerek együtt.
2012. aug. 3. 21:10
 10/25 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem bóven.. :) Mi 49nm-es szobában voltunk anyummal ketten amikor összevesztek apummal. Ha olyan a lakás akkor még akár galériát is csináltathattok.S akkor fent alvás lent szórakozás.
2012. aug. 3. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!