Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 12 nm-es szobában elfér két...

12 nm-es szobában elfér két kisgyerek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 20:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%

ismerek olyan fiú-lány testvérpárt, akik egy 12nm.es szobában nőttek fel. nem tett túl jót nekik. a lány már vitte volna fel a pasiját, az öccse meg ott aludt tőlük 1m-re. nem egészséges dolog...

inkább vegyetek egy kicsit lepukkantabb 1plusz 2 felest, az évek alatt lassan fel lehet újítani, és legalább lesz saját kis zuga a gyerekeknek.

pláne ha olyan szerencse ér, h külön neműek lesznek az apróságok :)

2012. aug. 3. 22:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Amikor játszanak, 8 is "elfér", aludni 2 kisgyerek. Deni
2012. aug. 4. 07:56
 13/25 anonim válasza:
34%
Amíg kicsik addig elférnek, nincs ezzel semmi baj. Kamaszkorban kezdődhet, hogy ebből esetleg probléma lenne... De addig el tudtok indítani lakástakarékot, amit gyűjtögettek az éves során, és futja majd nagyobbra is.
2012. aug. 4. 08:39
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
fiú-lány páros (én vagyok a lány9 hasonló méretű szobában laktunk... mikor jött a pasizos csajozos korszak meg volt oldva: vagy nem aludtam itthon, (mert monjduk rokonhoz mentem stb) vagy ő ment a csajhoz aludni... inkább akkor volt gond amikor játszot a számítógépen hajnali egyig én meg nem tudtam aludni mert ha vesztett csapkodott picit, meg tsen beszélgetett a többi játékossal... de attól még nem katasztrófa a kapcsolatunk...
2012. aug. 4. 09:42
 15/25 anonim ***** válasza:

21:10es vagyok.Akit olyan nagyon lepontoztatok... Félreirtam,csak már fáradt voltam. Szóval 49m2-es volt a lakás,kisszoba 12.5 és a nagy 18. Mi anyummal a kicsiben voltunk. Fent a galérián aludtunk,lent voltak a cuccaim,asztalok,anyum ruhái kint a nagyszobában.

Szerintem 2 kisgyerek is bőven elfér a 12es szobában.

2012. aug. 4. 11:20
 16/25 anonim válasza:

Nálunk is a nagyobb szobában voltak a gyerekek. Igaz, volt egy nagy konyhánk is, ebédlő asztallal. A vendégeink vagy gyerekekkel jöttek, vagy szerettek a konyhában velem lenni, amikor készítettem az ételt, amivel kínáltam őket.

A 12 m2-es szobánk nagyon praktikusan volt berendezve. Képzeljétek, az ágyat fel lehetett húzni a plafonra, mint a fregolit. Beton plafon volt, azért bírta el. :-D

A barátnőmék gyerekei viszont jól elfértek 12 m2-en, amíg a kicsinek nem kellett íróasztal. Az már nem fért el. Akkor olyan bútort készíttettek, ahol az ágyak voltak az emeleten, alattuk pedig a nappali bútorok, mint íróasztal, fiókok, meg szekrény. Jó asztalosuk volt.

2012. aug. 4. 22:09
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Etiopból még száz is.Igaz kicsit sürün lesznek.
2012. aug. 6. 06:57
 18/25 anonim válasza:
Nekünk családi ház van a szobák 11m2-ek a gyerekszobák is,én a gyerekeket 10-12 éves korukig altatom együtt.Akkor kezdődik a tinédzserkor nőnek a cicik ,fel áll aminek fel kell.De utána mindenféle képen külön teszem őket.De jó is hogy együtt vannak,sokkal jobban elvannak.Ja és emeletes ágy sarok íróasztal,két székkel.1 nagy szekrény felezve.
2012. aug. 8. 14:00
 19/25 anonim válasza:
51%
Én az öcsémmel 11 éves koromig 9nm-en laktam, régebben két külön ágyon, aztán emeletesen. Befért 4 kisebb szekrény, két íróasztal, székek. A tévé meg magasra fel volt fúrva a falon. Aztán szobát cseréltünk a szülőkkel, most 30nm-en bőségesen van hely, a szülők meg úgyis csak aludni járnak a kisszobájukba.
2012. aug. 9. 10:33
 20/25 anonim válasza:
48%
Ha most egy éves a pici, a másik baba meg csak később jön, akkor még nagyon messze van az a korszak, amikor hazahoznák a barátot/barátnőt, pláne úgy, hogy a másik is ott aludjon. :) Bőven el fognak férni még nagyon sokáig egy ekkora szobában. Kis kreativitással elég jól ki lehet használni az ekkora helyet is. Azzal meg semmi gond nincs, hogy övék lesz a kisebb, a Tietek úgyis egyben lesz a háló és a nappali, ahogy más is írta, a közös családi programok valószínűleg úgyis a Ti szobátokban lesznek majd. Azt meg ki tudja, mi lesz mondjuk 15 év múlva. Lehet, hogy álltok majd úgy anyagilag, hogy tudtok venni egy nagyobb, több szobás lakást is. :)
2012. aug. 9. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!