Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti hogyan tudtok rendet...

Ti hogyan tudtok rendet tartani 2 kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok rendet tartani,pedig egész nap csak pakolok meg seprek meg törlök stb!A gyerekek szobája az pedig förtelem!Nem akarnak összepakolni soha!Tegnap takarítottam ki mindenhol már estére megint olyan volt a lakás hogy nem örültem volna ha valaki betoppan!Én már ezt nem birom!Már ugy vagyok vele hogy kidobálok mindent és igy legalább rend lessz!

Köszi a válszokat

2012. jan. 26. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem is van egy nagyon rosszcsont 3 éves leányom mindent ki pakol de miután valamelyik játékkal huzamosabb ideig nem játszik a nap folyamán (pl 2 órát) megkérem hogy segítsen nekem el pakolni addig nincs másik játék kicsit nehéz az elején de utána meg szokja és ők fogják elpakolni szépen ülj le és mutasd nekik hogy kell beszélj velük mert ha csak te pakolsz el nagyobb korban veszekedés lesz a vége és kiborulsz mint a bili mond nekik hogy anya is fáradt és most ők a segítséged érezzék hogy igenis kell az anya
2012. jan. 26. 11:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Okés Köszi szépen kipróbálom!
2012. jan. 26. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
nincs mit sok sikert menni fog
2012. jan. 26. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
írj ha van tapasztalat mert édesek különben
2012. jan. 26. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van. És hiába pakol össze a 3,5 éves, ha a másfél éves utána kidönti. Tök fölösleges pakolni utánuk. Sajnos minden étkezés után söprés van, olykor fel is kell törölni, kétnaponta porszívózás. Amíg nem tudnak vigyázni a rendre, addig ez szélmalomharc.
2012. jan. 29. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Első kipróbáltam amit te javasoltál és ugy ahogy bejött :)

Köszi!

Próbálom őket ugy összepakoltatni hogy amig nincs rend a szobában addig nincs tv-vagy nem megyünk ki a játszótérre!

Az egészet nem pakolják össze de legalább a nadját igen!

Ez már egy kicsit jobb! :)

2012. jan. 30. 09:41
 7/8 babigabi válasza:
Sztem ne sok dolgot hagyjatok elöl neki(k), igy nincs mit pakolniuk, elöszedniük, leszedniük. En a jatékaik nagy részét összepakoltam egy nagy müanyag dobozba es levittem a pincénkbe. Aztan 1-2 het mulva ami a szobajukban volt azt vittem le, es ami lent volt felhoztam nekik. Hogy örültek neki. Nem is tudjak hogy mijük van. szoval cserélgetem a jàtékaikat. Egy adag le a pinyoba, masik adag marad fent a lakasban. Meg amikkel mar tenyleg nem jatszanak, elajàndokzni, eladni vagy kidobni. Mert az mar csak lom.
2012. jan. 30. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
első vagyok haladás mondtam kicsit nehéz de ha bele jönnek akkor már megy minden
2012. jan. 30. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!