Jó sporolásnak az is ha a férjem a 2 éves kisgyerek és én is egy kád vizet használunk esténként?
Pfff..ne haragudj, de ez igénytelenség.
Nagyon.
A sorrendre azért kiváncsi lennék.
Kérdező, szerintem ugyanott tartotok anyagilag, mintha ti ketten zuhanyoznátok és a két gyerek fürödne egy vízben, amit melegítetek.
Mire lefürödtök mind a négyen, addig gondolom kell forróvizet hozzáadni, nem?
Mert mire a 4.családtag sorra kerül, szerintem igencsak kihűl a víz.
Na hál Istennek!!:))
Az elsőt épp elakartam küldeni az anyjába de lehiggadtam kettőtök miatt.:)) köszi. na és akkor evvel sporolok szerintetek?
Lehet, hogy csak én undorodom, de ha arra gondolok, hogy az ember a nemi szervét is oda mossa.
Brrrr!
Család ide vagy oda!
Akkor inkább mosakszom.
13:19-es hát nem igazán.
először is egy gyerek van ő a 2 éves. apával fürdik ,közös fürdés játékkal:). Ez kb. 20 percnyi idő.Utána rögtön én megyek és nem engedek hozzá vizet, sietek és hamar lefürdök.
Pfujjj...saját apjával fürdik a gyerek.
Na, ezt nevezem háztartásnak.
A zuhannyal jobban lehet spórolni, a fürdéshez tele kell engedni a kádat vízzel ami elég sok, egy kádnyi vízből bőven lezuhanyoztok ketten, a gyereknek meg elég egy lavór víz, mert pici.
Amúgy 2 éveseknek szokása belepisilni a kádba, meg az sem egészséges, hogy felnőttekkel együtt fürdik. Ha beteg lesz az többe fog kerülni, mint amennyit spóroltok.
A WC leöntésével tényleg sokat lehet spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!