Jó sporolásnak az is ha a férjem a 2 éves kisgyerek és én is egy kád vizet használunk esténként?
hát nekem az egyéves gyerekem víze nem fúúj egyáltalán,
nálunk is így megy...fürdik a bébi..aztán a kilencéves és én...tiszta leszek jól érzem magam...és mikor ki kell fizetni a vízet milyen sz@R hogy ha sokat kell...
nincs vele semmi probléma ..régen egy héten egyszer fürödtek mégsincs semmi bajuk...
21.század !!!
Lesz ám XXII. sz . is!! Illúzió, hogy annyi ivóvíz van, hogy a wc-t húzgáljuk le vele. Japánban pl. 3 csatornás vezeték van. Eg yinni, eg ymosogatni, egy wc-re.
Ez eg ylégbuborék, nem fenntartható , hoyg hektónyi vizeket pazarlunk mindannyian. Nem sokáig fog így menni, jó lenne takarékosan bánni ezzel is. Ma eg yember annyi pazarol el nap mint(energiát, anyagot, munkaerőt), mint Esterházy gróf egy ritka fényűző ünneélyen.Mindenki, minden nap. Ez nem a valós lehetőség, ez egy lufi, ami ki fog pukkanni.
ma 14:50
ezek szerint te koszos vagy. Mindenki magából indul ki!
Ha már légszennyezés. Jársz kocsival, busszal vagy te csak bringázol és gyalogolsz? Áramot használsz? Mert ezek bizony mind légszennyezést okoznak.
És gondolom a kedves kérdező férje, ha extrém koszos akkor nem a gyerekkel fürdik (itt arra gondolok, ha mondjuk kocsit szerelt és csupa olaj lett)
én biztosan nem ezen spórolnék.
a gyereknek elég egy babakádnyi víz, a felnőttek meg lezuhanyoznak 5 perc alatt.
a mosógép vizével le lehet önteni a wc-t.
nem gusztustalan, csak sztem ez már túlzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!