Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Jó sporolásnak az is ha a...

Jó sporolásnak az is ha a férjem a 2 éves kisgyerek és én is egy kád vizet használunk esténként?

Figyelt kérdés
Min lehet még sporolni?
2010. nov. 25. 13:05
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
44%
Nincs is jobb esténként mint egy teli kád forró habos fürdő.Ellazít és megnyugtat.Te ehelyett kapsz egy kihűlt, koszos, pisis kádnyi langyos vizet.Hát nem irigyellek.
2010. nov. 25. 14:24
 22/47 A kérdező kommentje:
A-A se nem pisis se nem kakis.Ha nem kéne ennyire sporolni akkor én is ezt választanám, de amugy meg én is otthon is ezt láttam kicsi koromtól szoval nem furcsa.
2010. nov. 25. 14:26
 23/47 anonim ***** válasza:
3%
Jó akkor mínusz pisi.Így meg egyfolytában bámulod a gyerek kukiját hogy mikor tör ki belőle? Komfortos lehet, ez itt a 21.század , a wc-t sem megmaradt vízzel kell leöntögetni hanem lehúzni.
2010. nov. 25. 14:31
 24/47 anonim ***** válasza:
87%

hát nekem az egyéves gyerekem víze nem fúúj egyáltalán,

nálunk is így megy...fürdik a bébi..aztán a kilencéves és én...tiszta leszek jól érzem magam...és mikor ki kell fizetni a vízet milyen sz@R hogy ha sokat kell...

nincs vele semmi probléma ..régen egy héten egyszer fürödtek mégsincs semmi bajuk...

2010. nov. 25. 14:33
 25/47 A kérdező kommentje:
Amúgy meglep hogy sokan a saját gyerekükkel kapcsolatban hogyan vélekednek.Sosem látnék undorítot a gyerekemben.Komolyan hát milyen emberek ezek.
2010. nov. 25. 14:36
 26/47 anonim ***** válasza:
91%

21.század !!!

Lesz ám XXII. sz . is!! Illúzió, hogy annyi ivóvíz van, hogy a wc-t húzgáljuk le vele. Japánban pl. 3 csatornás vezeték van. Eg yinni, eg ymosogatni, egy wc-re.

Ez eg ylégbuborék, nem fenntartható , hoyg hektónyi vizeket pazarlunk mindannyian. Nem sokáig fog így menni, jó lenne takarékosan bánni ezzel is. Ma eg yember annyi pazarol el nap mint(energiát, anyagot, munkaerőt), mint Esterházy gróf egy ritka fényűző ünneélyen.Mindenki, minden nap. Ez nem a valós lehetőség, ez egy lufi, ami ki fog pukkanni.

2010. nov. 25. 14:44
 27/47 A kérdező kommentje:
Igen ez is benne van, túl sok az energiafogyasztás a mai világban.De hát látod ezek nem fogják fel, csak az esti meleg vizzel teli kádat látják hogy az milyen jó.Én épp az energia sporolás miatt már kissebb ruhákat( pólót, fehérnemüt zoknit) kézzel mosok ki, evvel rengeteg energia felhasználás megsporolható.
2010. nov. 25. 14:48
 28/47 anonim ***** válasza:
13%
Megdolgozom a pénzemért had engedjek már meg magamnak annyit hogy lehúzom a wc-t és nem fárasztom magam az öntögetéssel.Egyébként sem a víz elfogyása a legnagyobb probléma hanem a levegőszennyezés, azt meg nem rajtam múlik.De ha nektek jólesik fürödjetek nyugodtan más koszában.
2010. nov. 25. 14:50
 29/47 anonim ***** válasza:
67%

ma 14:50

ezek szerint te koszos vagy. Mindenki magából indul ki!

Ha már légszennyezés. Jársz kocsival, busszal vagy te csak bringázol és gyalogolsz? Áramot használsz? Mert ezek bizony mind légszennyezést okoznak.

És gondolom a kedves kérdező férje, ha extrém koszos akkor nem a gyerekkel fürdik (itt arra gondolok, ha mondjuk kocsit szerelt és csupa olaj lett)

2010. nov. 25. 15:14
 30/47 anonim ***** válasza:
38%

én biztosan nem ezen spórolnék.

a gyereknek elég egy babakádnyi víz, a felnőttek meg lezuhanyoznak 5 perc alatt.

a mosógép vizével le lehet önteni a wc-t.

nem gusztustalan, csak sztem ez már túlzás

2010. nov. 25. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!