Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Furcsa kérdés lesz, de miért...

Furcsa kérdés lesz, de miért szeretik az emberek ennyire a barna színt?

Figyelt kérdés
Nézek egy nagyon jó lakberendező műsort, ahol a színekre teszik a hangsúlyt. És valahogy mindegyik részben kiválasztanak valami unalmas barna árnyalatot. A fa természetes színét szeretem, de önmagában rémesen unalmasnak és konzervatívnak találom a barna színt. Miért szereti mégis minden ember ezt a színt?

2012. nov. 10. 16:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem személy szerint a barnás(bézs inkább) falszín bejön. A szobámat is képzeltem már hasonlónak(egyelőre még fehér, majd döntök a bézs és a lila közt). Nyáron lesz felújítás, és felvetettem, hogy a folyosó legyen bézs vagy barna. Meleg árnyalat, barátságosságot sugall, kényelmet, otthonosságot. Nekem ezért tetszik :D Érdekes, apróbb tárgyakban nem tetszik annyira. Nagyobb bútoroknál(asztal, szekrénysor...) pedig alap. :D
2012. nov. 13. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!