Fehér-barna csíkos zöld pöttyös szoba?
Sziasztok! Ki szeretném festeni a szobámat, és arra gondoltam, hogy függőlegesen sötétbarna és fehér csíkos lesz és az egészen zöld pöttyök lesznek (nem összevissza, hanem rendezetten). Szerintetek hogy nézne ki?
És a festékek nagyon sokba kerülnek (a szoba kb 12m2)? Még sosem festettem szobát...hogyha csíkosan akarom, akkor azt úgy kéne, hogy az egyik színnel lefestem először az egészet?
Véleményeket, tapasztalatokat várok! ;)
hát igen, lehet, hogy egy kicsit sok lenne...köszönöm a válaszokat!
utolsó kommentelő, nem igazán értem mik ezek a lila csillagocskák, piros katicabogarak? attól szerinted jobb lenne? :D
Először fesd le fehérre. Aztán ha az megszáradt, akkor vékony grafitceruzával rajzold be a csíkok helyét. Vegyél egy mély levegőt, és nézz körbe. Itt még mindig változtathatsz vagy lemondhatsz a csíkokról. Fesd meg a csíkokat az egyik falon. Lehetőleg ott, ahol szekrény takarja majd. Nézd meg a művet. Ha tetszik, akkor fesd meg a többit. A többi mintával ugyanígy. Először rajz, aztán a szoba eldugottabb részén próba.
Festeni tudsz? Nem annyi, hogy az ecsetet bele mártom a festékbe aztán felkenem a falra. Régi festéket vagy a tapétát le kell vakarni, át kell glettelni, aztán a fehér festék hengerrel megy fel, legalább kétszer, és úgy a többi. Ha rám hallgatsz kétszer glettelsz és kevesebbszer festesz, én így szoktam. Akkor jobban fed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!