Valaki98sss kérdése:
Szerintetek a kockás és a csíkos vagy pöttyös összeillik?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 17:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem, minden mintàzatù ruhàzathoz az egyszinû illik. Viszont van akinek igy is tetszik, de én nem venném fel.
A kérdésedre vàlaszolva a kockàshoz inkàbb a csikos, mint a pöttyös.
3/7 A kérdező kommentje:
szerintem se illenek össze
2011. szept. 11. 18:09
4/7 anonim válasza:
Nem szeretem keverni az ilyesfajta mintákat,mert könnyen közönségesen festhet benne az ember.Kocka is a csikós ,még körülbelül passzolhat,de nem mindegy milyen színű az anyag ,meg mekkora a pl.: csikók közti távolság milyen vastag a minta.És milyen a ruha szabása.
5/7 anonim válasza:
Én is úgy gondoltam, hogy nem illik össze, de van egy kockás rövidnadrágom, ami annyira nem is kockás (tudjátok olyan cérnával vannak belevarrva függőleges, meg vízszintes csíkok), szóval ehhez komolyan mondom a pöttyös is, a csíkos is, másmilyen kockás is, leopárdmintás is, meg szóval minden megy hozzá (természetesen bizonyos kereteken belül...)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi megy a zöld kéz ;)
2011. szept. 11. 18:46
7/7 anonim válasza:
szerintem igen, csak az összhatás legyen jó, meg ne mindegy hogy ki viseli (nemrég láttam egy emberkét kockás ingben és kockás nadrágban, és valahogy mégis jól állt neki)
Itt az Armaninak nagyon jó az összképe, akárhogy más irányba mennek a csíkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!