Szerintetek összeillik?
Figyelt kérdés
Az idei tanévre hátizsákot vettem. És..elgondolkodtam, hogy télen nem fog hülyén kinézni a hátizsák a szövetkabátomhoz??? Bocsi a nem túl aktuális kérdésért :) 17/L2011. júl. 18. 18:51
1/6 anonim válasza:
igen, ezen én is elgondolkoztam, nekem is hosszú szövetkabátom van és RÓZSASZÍN hátitáskám és kicsit furán éreztem magam, szerintem majd veszek valami nagyobb ridikült és majd azt hordom, ha kevés cucc kell
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is rózsaszínes :) Nem éreztem magad hülyén benne? :D
2011. júl. 18. 19:26
3/6 A kérdező kommentje:
Az én szövetkabátom comközépig ér.
2011. júl. 18. 19:27
4/6 anonim válasza:
A rövidebbhez jobban elmegy. De az igazi inkább egy válltáska lenne.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, csak az a baj, hogy rengeteg cuccot kell cipelnem, és nem szeretem a válltáskát. 3 éven keresztül azt hordtam, nagyon kényelmetlen :(
2011. júl. 18. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!