Furcsa kérdés lesz, de miért szeretik az emberek ennyire a barna színt?
Figyelt kérdés
Nézek egy nagyon jó lakberendező műsort, ahol a színekre teszik a hangsúlyt. És valahogy mindegyik részben kiválasztanak valami unalmas barna árnyalatot. A fa természetes színét szeretem, de önmagában rémesen unalmasnak és konzervatívnak találom a barna színt. Miért szereti mégis minden ember ezt a színt?2012. nov. 10. 16:38
2/11 anonim válasza:
Szerintem sok színnel összeillik :)
3/11 A kérdező kommentje:
ma 16:41
Ez mondjuk igaz. Bár a kékkel, ami manapság gyakori párosítás, nekem kifejezetten... brrr. :)
2012. nov. 10. 16:47
5/11 anonim válasza:
Angolosan elegáns szín. Én imádom, sok mindennel lehet párosítani. Jó, kékkel nem, de kéket amúgy se raknék a lakásba.. :) De a barna is inkább csak nagy tágas terekben mutat jól, amúgy pont az ellenkező hatást éri el, ha pici térben csinálják meg.
6/11 anonim válasza:
Nagyon jól földel, megnyugtató szín, minden más színnel természetes a hatása.
A kedvencem.
7/11 anonim válasza:
Megnyugtató, otthonias. Kék jól állhat szobához, de az egész ház/lakás alapszínének szerintem idegesítő, a zölddel ugyan ez van, a rikító színek pedig alapból nem tetszenek egy szobánál.
8/11 A kérdező kommentje:
Minden színből van rikító és kevésbé rikító árnyalat, úgyhogy csak ezért nem festenék barnára egy szobát.
2012. nov. 10. 17:27
9/11 anonim válasza:
dehogynem, kekkel is lehet parositani, turkizkekkel. gyonyoru egyutt. amugy szerintem azert szeretik mert megnyugtato otthonos termeszetes meleg szin. nem mindenki tudna hideg szinek kozott elni vagy pirosasak kozott. nekem spec eleg sok szin tetszik, a barnaval sincs semmi bajom de nem art feldobni valamivel
10/11 A kérdező kommentje:
Én is imádom a meleg színeket, de a zöldnek vagy sárgának is van meleg árnyalata, de még a lilának is, bár az már valóban pirosas.
Nem csak alapszínekben lehet gondolkodni, azok tényleg rikítóak.
Szerintem fantáziátlanságra vall, ha valaki csak azért választ barna színt, mert meleg színt szeretne, ami nem a piros.
Az más, ha amúgy is ez a kedvenc színe. Bár nagyon meglepődtem, hogy ennyi embernek bejön.
2012. nov. 11. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!