Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen növényt vagy fűfélét...

Milyen növényt vagy fűfélét ajánlotok panellakásba?

Figyelt kérdés

Volt egy Diffenbachiám, ami 2-3 hónapig jól bírta, aztán egyik napról a másikra kirohadt.

Szeretnék vmi növényt, ami jól bírja a panellakást, de ne legyen annyira körülményes. Nem kell színes, csicsás növény, egyszerű zöld is tetszene. Esetleg vmi fűféle is tetszik pl. a búzafű olyan szép, csak az nem tudom hogy mennyi ideig olyan, amilyen

2012. aug. 25. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem a paneltól rohadt ki, hanem attól, hogy túllocsoltad.

Nekem panelban vannak állítólag nagyon macerás növényeim is és remekül érzik magukat, pedig annyi, hogy néha meglocsolom őket, meg évente egyszer át vannak ültetve.

Elég igénytelen mondjuk a sárkányfa, az anyósnyelv, nálam a lándzsalevél is igénytelennek tűnik, annyi, hogy közvetlenül a fényes ablakot igényli különben felnyurgul, ha csak közvetett fényt kap, ahogy ajánlják. De én pl. az orchideákat is csak beraktam az ablakba, ha eszembe jut öntök rájuk egy kis csapvizet és az egyik most hozott már 8 virágot, azon az ágon még van 4 bimbó, a másik ágán 10 bimbót számoltam és látok már növekedni egy harmadik ágát is, pedig halál komolyan csak betettem az ablakba, hogy na majd ez nálam úgyis kihal...most virágzik másodszor 1 év alatt.

2012. aug. 29. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!