Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű falfestéket...

Milyen színű falfestéket ajánlotok egy 14 éves tinédzser lány számára? (Ő nem mondta meg, hogy milyet szeretne, mert meglepetésnek szánjuk. )

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 16:30
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem a barackszin vagy a halvány rózsaszin,de persze ez nem mindenkinek tetszik,főleg most,hogy a tinik fele emós vagy rockos vagy mitudom én milyen...ők inkább a sötét szineket kedvelik.
2012. jún. 7. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem tudjuk, mi a kedvenc színe. Amúgy veszélyes ilyet meglepetésnek szánni, ha nem ismered az ízlését, mert ha nem tetszik neki, akkor is néznie kell minden nap, és becserélni sem lehet, mint pl. egy ruhát. Nagyon kínos tud lenni. Én inkább megkérdezném tőle, hidd el úgy is örülni fog, és legalább biztosan tetszeni fog.
2012. jún. 7. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezném én is inkább....
2012. jún. 8. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerjük a stílusát, hobbiját, így nehéz megmondani. Linkelhetek pár képet, hátha segít.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 8. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
piros! a piros mindig bejön! ha emós, ha ez, ha az, a piros mindenhez jó.. tetszeni fog neki :) 16/L
2012. jún. 11. 18:52
 6/7 anonim válasza:
Huppikèk. Az tökéletes
2016. szept. 12. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

BLEKK!

Ha már felbukkant ez a kis darab történelem.

2021. júl. 11. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!