Lapfüggönyt tennétek panellakásba?
Figyelt kérdés
Az ablakok ugye nem földig érő pld. teraszablakok, így nem mutatna bután? Képeket esetleg tudtok mutatni, ahol így van szerelve?2012. máj. 15. 09:16
1/7 anonim válasza:
Nem tennék. Egy panel eleve elég steril, a függönynek muszáj lenne oldania ezt. Egy ismerősömnél szalagfüggöny van, hát minden, csak nem otthonos.
2/7 A kérdező kommentje:
Az egész lakás minimál, tehát nem szeretnék "átlagos" függönyöket hozzá, mert nem illene... akkor ötlet, ami jól is nézne ki, és illene is a stílushoz?
2012. máj. 15. 11:08
3/7 Ágh Ferenc válasza:
[link] Ilyesmi létezik, de jól meg kell gondolni, hogy a kimaradó részek textúrája milyen lesz!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 16. 15:41
5/7 anonim válasza:
//www.ablaknet.hu/termekek/arnyekolo/textil-arnyekolok/belteri/lapfuggony&docid=0g6yYOTCrfooVM&imgurl= [link]
Szerintem minimál stílushoz nagyon jól illik a lapfüggöny (vagy panelfüggöny). Sok helyen láttam már, nagyon mutatós, letisztult, nagy választékban kapható, egyszerűen felszerelhető és kezelhető. Szerintem nézz utána, nem bánnád meg, ha tényleg ilyen stílusú a lakás.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos várnom kell rá, anyagilag átszámoltuk, és ez már nem fér most bele :S
Most lesz átlagos, 1-2 éven belül pedig a szívem vágya: lapfüggöny:)
2012. máj. 18. 07:49
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
hát igen, elég húzós az ára, ráadásul különböző elemeket kell venni a felszereléséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!