Melyik helységet újítsuk fel előbb?
Figyelt kérdés
Anyós most választotta szét a tetőteret, így van egy benti lépcsőház, és fent 2 hatalmas nagy szoba, egy amerikai konyha lesz, 1 fürdőszoba meg 1 wc. Szerintetek mit kéne először felújítani? Minden félkész, tehát nincs rendes padló, ahol van, ott már rossz, kopott, törött csempék, minden ócska, régi, elhasznált. Ezért nem tudjuk, milyen sorrendben kéne. Lényegében az egészet fel kell újítani, mert semmi sem jó. Az egyik szobában mi lakunk, a másikat meg át akarjuk alakítani nappalivá, viszont az egyiket mindenképp ketté kell majd választani, hogy ne akkor kelljen, mikor már mondjuk gyereket várunk (még nem, de azért 3-4 év múlva már akarunk).2012. júl. 30. 16:46
1/5 anonim válasza:
most akkor az alsó szintet is újitanotok kell?
nem értettem pontosan
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, az anyósé, azt csinál vele, amit akar, mi fent lakunk, azt kell újítani.
2012. júl. 30. 16:54
3/5 anonim válasza:
én a szobákat csinálnám meg elsőnek végül is ott vagytok a legtöbbet ott életek, szerintem a wc + a fürdő az nem olyan fontos hogy tip top állapotban legyen SZERINTEM
4/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, csak mellé még kéne egy rendes konyha, mert most éppen semennyire sincs megcsinálva, kb 2 héten belül lesz kész, de csak annyira, hogy éppen el tudjak benne lenni. Csak az a baj, hogy azt rengeteg pénz lenne megcsinálni, addig meg a szobánkban tök sok a retek.
2012. júl. 30. 17:03
5/5 anonim válasza:
Szerintem a konyhát először, ha van fürdő amit tudtok használni. Ha nincs fürdő, akkor először azt. A szobában átmenetileg egy ágy is elég. A lényeg, hogy a nappalit, illetve a gyerekszobákat hagynám a legvégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!