Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 1 millából ki lehet fűrészporo...

1 millából ki lehet fűrészporos tapétázni 4 helységet és 4 ajtót átrakatni máshova úgy hogy 1. ajtó helyét be kéne pucolni!? Régi festett mintás most a fal!

Figyelt kérdés
2szoba 5x5,4x4,3x3mas.Ennyi pénzből kéne valahogy megoldanunk.Szeretnék a kisfiamnak csináltatni 1 külön kis szobát és rendbetenni a lakást.Ráckeve közelében lakunk!
2009. febr. 27. 13:32
 1/9 A kérdező kommentje:

Tudtok ólcsó maszek

vállalkozót?

2009. febr. 27. 13:53
 2/9 anonim válasza:
Saját kezűleg tennéd, vagy mesterrel? Én az árajánlatot javaslom, vagy saját magad számolgasd ki mi mennyibe kerül. Mi a saját házunk belsejét újítottuk fel víz, villany, fűtés cserével, fal áthelyezéssel, ajtó eltüntetéssel kb. 4 millából 90%-ban sk.
2009. márc. 2. 07:57
 3/9 anonim ***** válasza:
NAHÁT AZ ATTÓL FÜGG. HA EGY OLCSÓBB, DE JÓMINŐSÉGŰ MASZEK VAGY CSAPAT CSINÁLJA AKKOR SIMÁN. DE HA EGY DRÁGA ÉS ROSSZMINŐSÉGŰ MASZEK VAGY CSOPORT CSINÁLJA AKKOR NEM.
2009. márc. 3. 15:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Létezik még olyan aki olcsón és jól dolgozik?:)De jó lenne!Azért köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 4. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:

attól függ hogy mit szeretnél. Én ugyan asztalosként mondom de a 4db ajtó nem biztos hogy jó állapotban van.

tömörfából bútorminőségű felületkezelt ajtó ára a fal kidobozolásával kb 60-100ezer forint.+a beépités.

(persze van olcsóbb is a praktikerben, obiban stb...kb 10-20 ezerért de az olyan is.)

a kőműves sem kérhet világba...

és a tapéta sem olyan drága.

egy ilyen munkánál ha az ajtók jók akkor a kőműves és a festő kerül sokba.

ha az ajtók rosszak akkor pedig az asztalosmunka lehet több.

de véleményem szerint 1milla elég rá.

2009. márc. 4. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:

az olcsóság is relatív.

attól függ hogy mi az olcsó?

az hogy egyszer kifizetsz érte egy több pénzt és használod 10-20-30 évet vagy hogy megveszel egy ajtót "olcsón" alig önköltségi ár felett és asztalost hívatsz hozzá, javíttatod, vagy javítod, toldozod foldozod majd ujabbra cseréled.

van akinek az egyik van akinek a másik a jobb.

2009. márc. 4. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem igen simán . még anyiba sem kerül szerintem!

mi házunkat ujitottuk és vakolatot belül levertük gáz viz villany szenyvizcsőt mindent ujrahuztunk . ujajtok ablakok mindenholujbeton!De mi mindent magunk vakolástis villanyt is!a férjem mindenhez ért !de ha olyan mesterrel csináltatod aki -nek te leszel a segédmunkása akkor igen még 1 milába sem kerül majd!kb jo ajto és szép is 30.000ft mi csináltattuk de ennyi volt fenyőből . akkor az 120.000ftkb 6000ft ért beis rakják ha teleszel a segéd az 24000ft.

a tapétát meg olcso venni kb maxxxx100ból kijön a tapáta de maxmax 150. na de ha te tapétázol az olcso!mivel a festők kb 300 ezret vagy töbet kérnének a munkáért!de szerintem nem usznáfd meg 300 bol. nem nagydolog tapétázni és utánna lefesteni!

2009. márc. 5. 01:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak!Kölcsön adhatnád a párodat ha ilyen ügyes!:))A párom csak a kormányhoz ért mivel kamion soför.Meg amibe bele is kezd azt hamar meg is unyja.Én meg a frizurákhoz értek csak!Család nincs az én részemről aki segítene.Mamám nevelt.Páromék részéről sincs segítség.Szóval marad a maszek.Ha értenék a dolgokhoz már rég elkeztem volna egyedül.A ház sem teljesen a mienk!Papám része anyáméké már!És 4 lány van.Ha történne a mamámmal valami akkor szeretnénk megvenni a négy lány részét.Addig meg nem akarnánk nagyon költekezni a házra hogy ne növeljük a ház értékét.Max Csak annyira hogy tiszta rendezett környezet legyen körülöttünk mindig!Majd ha már saját akkor jöhet minden!Másnak nem növelem a vagyonát!23 éves vok és boldog anyuka de nem hülye!Azért köszönöm a válaszokat!!!
2009. márc. 5. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:
utolso vagyok!amugy igen szerintem kifussa enyi pénz is!sok sikert!én amugy 20 vagyok férjem 23. mi is benne vagyunk az épitkezésben nagyon de mi a sajátot csináljuk igy szinte mindent szétvertünk!szoval tudom az árakat és ne aggod j kifogja futni ennyi pénz
2009. márc. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!