Szélyenlem a lakásunk. Növéremmel és hugommal egy szobábn kell lennm. Bövebben lent?
Figyelt kérdés
a berendezés sem túl modern, de nem szólom le mert tudom hogy a szüleim próbálják rendbe hozni ,és felujitani. de a szobák nemtudom mikorra lennének meg, és igy nagyon szégyellem hogy nincs külön szobám. barátom sem merem hazahozni, mert mit szólna,ha megtudná..véleményetek?2012. máj. 6. 20:24
1/9 anonim válasza:
A régi bútorokat magatok is felújíthatjátok, csak fantázia kérdése. Valószínűleg a szüleitek is megengedik, hogy kísérletezzetek velük, ha annyira rossz állapotban vannak. Kell némi festék, ecset, kézügyesség, aztán hajrá. De a neten egyéb ötleteket is találtok, csak azok általában többe kerülnek.
2/9 anonim válasza:
Nem kell szégyellned. Valamikor 1 kis szobában laktak ennyien. Ha tisztaság van, akkor nincs probléma. Biztosan van a szobában egy kis sarok, ami a tiéd. Üljetek le ott a haveroddal.
3/9 anonim válasza:
Nincs miért szégyellni. Ennyi van, akkor ennyi. Ha szeret akkor nem a külön szobáért szeret, hanem saját magadért. Ha nem szeret, akkor attól sem szeretne meg, ha külön lakosztályod lenne egy luxusszállodában. Nem azon múlik.
4/9 anonim válasza:
Őszintén? A helyesírásod miatt kéne szégyenkezned jobban...
5/9 anonim válasza:
ne szégyelld, bár ha a korodat megmondanád jobb lenne, régen énis szégyelltem a lakásunkat de már nem, bekerültem közpiskolába és ott a 6év alatt a barátaim nem azt nézték ki milyen helyen lakik hanem ki milyen ember, és ez önbizalmat adott. SOSE FELEDD te nem tehetsz arról, hogy szegényesebb családba születtél.
6/9 anonim válasza:
Én is így éreztem tiniként és utólag mondom, hogy teljesen fölösleges ezen szégyenkezni. Ha a barátod szeret, egyáltalán nem fogja érdekelni, milyen a lakás, ahol élsz vagy épp milyen állapotban vannak a bútorok. Most költözöm új lakásba és alig lesznek bútoraim, ágy helyett egyelőre pl csak matrac lesz, de alig várom, hogy elhívhassam a barátaimat. A lakásod állapota annyira mellékes dolog, hogy hihetetlen. Ha szerelmes vagyok valakibe, egy kunyhóban is ellennék vele, csak hogy vele lehessek. Nyugodtan hívd el magatokhoz a barátodat.
7/9 anonim válasza:
Én is egy szobában vagyok az öcsémmel. Több osztálytársam (vagyis már volt osztálytársam) is egy szobában volt a tesójával, nincs ezen mit szégyellni.
8/9 anonim válasza:
Ha rend és tisztaság van én nem szoktam nézni a bútorokat,az a fontos,hogy te milyen személy vagy.
9/9 anonim válasza:
inkább a helyesírásod miatt szégyenkezz, mert azon könnyebben tudnál javítani mint a lakás állapotán.
nos, mi sem éltünk soha fullos kecóban, mi több, az osztálytársaim kb mind gazdagabbak voltak mint mi, mégsem szégyenkeztem a lakásunk miatt, ha feljöttek. tiszta volt, rendezett. hogy nem a legújabb csempe vagy szőnyeg volt letéve? erre tellett, de senki sem ez alapján ítélt meg.
ha értelmes barátaid vannak, akkor nem ezt nézik, hanem örülnek, hogy együtt vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!