Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan rendezem be a szobám...

Hogyan rendezem be a szobám kevés pénzből?

Figyelt kérdés

15/F

A szobám 40Négyzetméter.

2012. márc. 16. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Ekkora szobát kevés pénzből nehéz lesz berendezni. Sok embernek az egész lakása nincs ekkora. Fura egy szüleid lehetnek, ha ekkora házatok van, de a tizenöt éves gyereknek magának kell a bútort megvennie a saját szobájába.
2012. márc. 16. 15:22
 2/6 A kérdező kommentje:
A ház elégé régen épült ez egy padlástér és én szeretném berendezni
2012. márc. 16. 15:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Valami ötlet?
2012. márc. 16. 15:28
 4/6 anonim válasza:
Falmatrica vagy más néven faltetoválás igen mutatós és jópofa, nem mellesleg nem drága és akár egyedit és készíttethetsz. Nagyon feldobja a szobát. Remélem segítettem. :)
2012. márc. 16. 15:33
 5/6 Kerria ***** válasza:
100%

Hát rokonlátogatásra kell menni, mindenhol van egy régi láda, bőrönd, régi lámpa...

Én a helyedben ekkora helyet leválasztanék térelválasztókkal, és lenne egy háló részleg, egy "nappali" részleg... meg ami Neked tetszik...

Ha ezek megvannak, na akkor kell ötletelni, hogy hogyan varázsold eredetivé ;)

Sok színes üvegpalackból készíthetsz térelválasztót, ami ha besüt a nap, megszínezi a falat, padlót...

Pl. ládákból simán összeállíthatsz könyvespolcot, merevítésnek csak a hátát kell megerősíteni.

Ha van valakinél hulladék függönyanyag, azzal is térelválasztóként ügyeskedhetsz.

Az sem mindegy, hogy jelenleg milyen bútoraid vannak...

2012. márc. 16. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Bútorok vannak csak dekorálás kellene
2012. márc. 16. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!