Kanapéágyat használ valaki? Lepedőt hogy tesztek rá?
Kicsi szobában lenne, vagyis nappalra mindig össze kéne csukni, de ugye ott van, hogy a lepedőt is akkor mindig rakosgatni kéne le-fel. Csak az úgy nagyon macerás.
Lepedő nélkül meg mégsem kéne rajta aludni.
Ti hogyan oldjátok meg?
Jó, értem köszi.
Csak az, hogy a mostani ágyamon gumis lepedő van, a takarón meg a szobához illő takaróhuzat, és így reggel csak eligazgatom az ágyon. Ez pikk-pakk megvan. :)
Viszont ha kanapéágyam lesz, akkor el kell rakni a takarót, ami még nem gond, csak a lepedőt nincs kedven napjában kétszer le-fel húzni, meg igazgatni.
Ezért kérdeztem...
Nekem is kinyitható kanapém van(de nem kihúzható,hanem le kell dönteni).Hát mit mondjak.Már 5éve rühellek ágyazni,mindennap eltenni és elővenni kétszer a lepedőt és az ágyneműket.Néha megcsinálom, hogy nem ágyazok be...
Sima nagyméretű 2méteres lepedőt használok!
:D utolsó:
Én is ilyen vagyok. Nem tudom hogy menne, hogy mindig beágyazzak. Csak ha úgy hagyom az ágyat, akkor meg kb be se lehetne menni a szobába, mert olyan pici.
Nah mindegy, úgy se mostanában lesz még ágycsere. Addig még kigondolom, hogy hogyan kéne.
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!