Gyerekszobába alap a fény szerintem!
Bár én felnőtt léttemre sem aludnék ablaktalan szobában. Még a börtönben is van egy kis ablak a cellákban!
talán gondolhattatok volna arra, hogy tesztek bele egy sor üvegtéglát. darabja kb 300 ft.
sajnálom a gyereket, nem normális dolog olyan szobában élni, ahol nincs ablak. még a hálóban is jó, ha van hiszen tudod érzékelni, hogy mikor kel fel a nap, és normálisan beáll a bioritmusod.
Igen nagy baj. Nálunk a konyhában, fürdőben nincs, de az utóbbi időben néha még klausztofóbiára hasonlító érzéseim is vannak, pedig nem vagyok félős. Egyszerűen nyomasztó.
Nem véletlen, hogy az ablak nélküli helyiségek nem is számítanak lakószobának.
Egy fokkal jobb, ha megoldjátok, hogy legyen benn fény, erre kaptatok néhány javaslatot. De talán még okosabb lenne esetleg megpróbálni kicserélni a lakást, hisz a jelenlegit nyilvánvalóan kinőttétek.
Igen manapság meg pont úgy megy,hogy lakást/házat cserélgetünk.
Nem nagyon nagy baj,hogy nincs ablak,persze nem a legjobb. De nem értem miért kell szidni?
A lényeg,hogy egyáltalán van tető a gyereknek a feje fölött nem?
HA megoldható akkor tényleg jó lenne ha tudnátok vágni egy kis ablakot a falba ahogy írták.
Próbálj meg ablaktalan szobában élni. Igenis nagyon nagy baj. Ezért ha feljelenti valaki, még pórul is járhatnak, mert a fényhez és a friss levegőhöz joga van a gyereknek.
Másrészt kis lakást nagyobbra cserélni pont most kell. A kis lakások ára lényegében változatlan maradt az utóbbi években, míg a nagyobbaké csökkent. Ergo hacsak nincs valami kezelhetetlen méretű hitel a lakáson, akkor jó eséllyel néhány hét/hónap alatt el tudják adni és kihasználhatják a nagyobb lakások árának mostani mélyrepülését. Nem csak a gyerekszoba kap ablakot, de akár milliókat spórolhatnak ezen.
Ha fenn van egy nyitható ablak, akkor kereszthuzattal tudsz szellőztetni. Később pedig nyilván elcserélhetitek a lakást. Mielőtt bárki osztja az észt, bele kéne gondolni, hogy van, aki nem tudja elcserélni a lakását. Mi másfél szobában élünk 4-en a gyerekekkel, szerencsére magas lakásban, így a két szoba felett futó galériával oldottuk meg a gyerekszobát. Még sose panaszkodtak, hogy külön szobát akarnának, bár némi rendezgetéssel meg tudnám oldani nekik. Viszont imádják a kis kuckójukat, aminek nem hogy ablaka, de egyik irányból még fala sincs.
Könnyű a háromszobás panelből meg a családi házból észt osztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!