Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki a gyereksz...

Hogyan kezdjek neki a gyerekszobának?

Figyelt kérdés
Mesefigurásra szeretném kifesteni,nem tudom milyen festék kell hozzá,és egyáltalán hogy kezdjek neki.Esetleg tud valaki egy olcsó festőt,aki csinál ilyeneket?Gyöngyös környéki kis faluban lakom.Fűrészporos tapétára lehet ilyet festeni?
2011. márc. 30. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb sablonnal mesefigurákat festeni, ilyeneket barkácsáruházakban és hobbi-boltokban lehet kapni. A fűrészporosra viszont ezek nem fekszenek fel szépen.

Nálunk úgy készült (fürészporosra), hogy letöltöttünk fotókat, kértünk kölcsön egy kivetítőt (projektort, de diafilm+vetítő is jó), kivetítettük a falra, körberajzoltuk és utána kézzel, diszperzit festékkel kifestettük. A diszperzithez festékboltban lehet színezőpasztát kapni.

2011. márc. 30. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:

ha mindenképpen festővel szeretnéd csináltatni,ő mindent meg tud mondani neked.A festéket is tudja.Ha pedig magadnak szeretnéd csinálni,akkor szerintem egy festékes boltban is értenek hozzá az eladók és tudnak ajánlani valamit.A mintákat kivághatok te is vagy vehetsz (ezt is festékesbe láttam/ háztartási bolt)

A fűrészporos tapétát szerintem előtte le kell majd "alapozni".

2011. márc. 30. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
ps: a tündérkirálynő arca nem fog jól mutatni fűrészporos tapétán, a sárkányoknak viszont pont jól áll a ragya :-)
2011. márc. 30. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az unokahúgom falára csináltam ilyet annyi tanácsot tudok adni hogy először ceruzával szépen megrajzolod az alapot majd festékkel (nem tudom milyen, nekem adták az anyagot) aztán azzal szépen kifested, menj el festék boltba ott mond el hogy mit szeretnél és egyböl mondani fogják hogy mi kell neked, sok sikert és jó munkát!
2011. márc. 30. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!