Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van valakinek Gealan profilból...

Van valakinek Gealan profilból készült müanyag ablaka? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ablakot szeretnék cserélni, de ma elbizonytalanítottak, hogy bizony nem jó minőség, pedig igen jó áron hozzájutnék.

És amit eddig hallottam jó volt, de ma azt mondták, hogy a vasalatuk gyenge..

Szerintetek?

2010. máj. 20. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:

A profil majdnemhogy mindegy, lényegében mindegyik tudja, amit tudnia kell. Vannak persze apróbb különbségek, de ezen a szinten az nem számít annyira. Ahol különbség van az ablakgyártók között, az mondjuk a választott vasalat(!), a hegesztés és egyátalán a kivitelezés minősége.

Szóval lehet szart csinálni bármilyen profilból. A Gealan pedig egy olcsó profil... Szóval én attól tartanék inkább, hogy amelyik ablakgyártó cég olcsó profilt választ, az más területeken is az olcsóságra megy.

De nyilván van az az ár, amennyiért megéri. Your call...

2010. máj. 20. 21:45
 2/4 B.Mariann válasza:

Nem tudok egyet érteni.

Nekünk Gealanból csinálták az Arthy Therm Kft és maximálisan elégedett vagyok.

Az egyik szomszédunk méregdrágán vett Rehau ablakot de sz.... ráadásul a munkások sem voltak toppon. Azóta megbánta hogy nem ott rendelt ahol mi. Én azt mondom sokat jelent ha a cég megbízható. Nem áll érdekében becsapni ha nagy és komoly cég.

De ez persze az én véleményem.

2010. dec. 29. 12:22
 3/4 anonim válasza:

B. Mariann

Megkérdezhetem, hogy melyik Gealan ablaktípust csináltattátok és milyen paraméterekkel?

2018. aug. 26. 15:28
 4/4 anonim válasza:

Terjed egy olyan hír, hogy állítólag a Gealan ablakokat ( talán már az alapanyagot is ) újabban Lengyelországban gyártják, és már közel sem olyan jó, mint régebben.

Van erről valamiyen info ill. tapasztalat?

Lehet valamilyen alapja, vagy csak rémhír?

2018. aug. 26. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!